|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
In dit boek komt u van alles te weten over desserts. Besproken worden de verschillende deegsoorten, de basistechnieken en ruim honderd heerlijke recepten, variërend van eenvoudige appeltaart tot de meest verfijnde charlotte. Met handige en gedetailleerde tips over welk keukengerei niet mag ontbreken, de belangrijkste ingrediënten, het bakproces, de garnering, het bewaren en de presentatie.
|
Prijs
€ 7,11
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Een verleidelijke droomverzameling van de zoetste chef van Engeland<br />James Martin<br />Alleen al bij het lezen van de namen van de nagerechten in dit boek loopt het water je in de mond: wat te denken van sticky toffee pudding, appel-karamelmuffins, lemon meringue pie en pruimencrumble? <br />Naast klassiekers als de tarte tatin en pavlova, heeft tv-kok James Martin in dit boek ook recepten verzameld van gerechten die de status van klassieker ongetwijfeld zullen bereiken, bijvoorbeeld frambozen-wodkagelei, chocoladecake met cola en vijgenbeignets. En uiteraard hebben ook traditionele Engelse nagerechten – waaronder puddingvlaaitjes uit Kent – een plek gekregen. Een uitgebreid hoofdstuk met basisrecepten, geïllustreerd met stap-voor-stapfoto’s, laat duidelijk zien hoe allerlei soorten deeg, cakes, sauzen en garneringen van chocolade en gesponnen suiker worden gemaakt.<br />Met meer dan honderd recepten en aanlokkelijke kleurenfoto’s is dit het ultieme boek voor zoetekauwen!
|
Prijs
€ 24,50
|
Bekijk boek
|