> > > > > dokter-jazz-stine-jensen

Dokter Jazz, Stine Jensen

Het boek Dokter Jazz, Stine Jensen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Dokter Jazz, Stine Jensen" is tweedehands te koop vanaf € 12,50 bij www.boekwinkelstip.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 12,50 bij www.boekwinkelstip.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekwinkelstip.nl
Dokter Jazz is een tragikomische vertelling over reizen tussen oost en west, over dromen van romantiek en seks, en over hypocrisie en de obsessie met zuiverheid.Als Dolly Laudrup op een oud krantenbericht stuit over een vechtpartij tussen een Deense vrouw en een Egyptenaar in de voortuin van de kno-kliniek van haar oom Mads, komt ze erachter dat hij zijn geld vooral verdiende met het herstellen van maagdenvliezen.Gefascineerd door het verhaal van haar mysterieuze en muzikale oom, begint Dolly aan een reconstructie van diens leven. Zo ontwikkelt de roman zich tot een caleidoscopische vertelling over drie individuen in de jaren negentig in Denemarken.Arts en ‘Arabierenhater’ Mads Laudrup probeert zijn schulden het hoofd te bieden door als arts in Saoedi-Arabië te werken en hij gaat een geheime relatie aan met een Arabische prinses. De zelfzuchtige Selma reist als touroperator de wereld rond op zoek naar seks, plezier en romantiek. De getergde immigrant Kader B. is geobsedeerd door de vraag of zijn vrouw Zeynep een herstellende maagdenvliesoperatie heeft ondergaan in de kliniek van Laudrup.Dokter jazz, Stine JensenAnthos, paperback met flappen, 248 pagina'sISBN 9789041412164Prijs exclusief verzendkosten
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek