> > > > > doorlopers-en-breuklijnen

Doorlopers En Breuklijnen

Het boek Doorlopers En Breuklijnen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Doorlopers En Breuklijnen" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023235224
   
Soort boek
Paperback


Doorlopers en breuklijnen<br /><br />Het denken over ontwikkeling en onderontwikkeling heeft de afgelopen decennia een serie wisselingen in paradigma's, concepten en modes doorgemaakt. Zo zijn er duidelijke breuklijnen te onderscheiden in dat denken nu aan het eind van de 20e eeuw en dat in de jaren zestig en zeventig. Tegelijkertijd is er sprake van 'doorlopers'. Het aan de kaak stellen van de uitwassen van het mondiale kapitalisme, het pleidooi voor bevrijding en emancipatie zijn een constante. De verschillende auteurs in deze bundel wandelen langs de breuklijnen in denken, theorieën en recepten. Geschreven vanuit zeer verschillende invalshoeken en plekken op deze aardbol geven zij zo een caleidoscoop van de stand van denken in het veld van de ontwikkelingsstudies van dit moment. De bijdragen zijn opgedragen aan Gerrit Huizer bij zijn afscheid als directeur van het Derde Wereld Centrum van de Katholieke Universiteit Nijmegen.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek