> > > > > dubbel-rood-lidewij-martens

Dubbel Rood, Lidewij Martens

Het boek Dubbel Rood, Lidewij Martens is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Dubbel Rood, Lidewij Martens" is tweedehands te koop vanaf € 8,95 bij www.boekwinkelstip.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 8,95 bij www.boekwinkelstip.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekwinkelstip.nl
Een indrukwekkende roman over de onverbrekelijke band tussen vader en dochterNico leeft op zijn veerboot een bestaan van 'oever tot oever'. Driemaal per uur, acht uur per dag, zet hij mensen over. De avonden brengt hij door met wijn en in stilte.Op een dag komt een jonge vrouw Nico's stuurhut binnen, die de eenzame cadans van zijn overtochten doorbreekt. Ze laat zich niet wegsturen en weet met haar vragen en stille aanwezigheid langzaam tot Nico door te dringen. De vriendschap die ontstaat roept herinneringen op aan Geesje, de dochter die besluit controle te nemen over haar lichaam, totdat ze lichter zal zijn dan de wind.Lidewij Martens laat in Dubbel rood op aangrijpende wijze zien hoe de levens van mensen beheerst kunnen worden door wilskracht en onmacht.Dubbel rood, Lidewij Martens, net exemplaarUitgeverij Cargo, paperback met flappen, 222 pagina'sISBN 9789023472131Prijs exclusief verzendkosten
Prijs
€ 8,95
Bekijk boek