> > > > > dubbele-detective-francis-durbridge-van-siller

Dubbele Detective: Francis Durbridge + Van Siller

Het boek Dubbele Detective: Francis Durbridge + Van Siller is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Dubbele Detective: Francis Durbridge + Van Siller" is tweedehands te koop vanaf € 5,00 bij www.stormybooks.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 5,00 bij www.stormybooks.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.stormybooks.nl
Soort boek
paperback [pocket; deel 10]


Conditieredelijk [voor- en achterzijde kaft/aanhechting rug scheurtjes]Aantal pagina`s154 + 164Uitgavejaar1968Uitgegeven doorDe Geïllustreerde Pers N.V.Kaftpaperback [pocket; deel 10]ISBNniet bekendCode [intern]WEG 1-B Beschrijving boekFrancis Durbridge - Paul Vlaanderen en de mannen van de voorpagina.Van Siller - Moord op het eerste gezicht.De naam Francis Durbridge zal de liefhebbers van mysterieverhalen altijd weer een schok van verwachting geven. Wie immers kent zijn televisiestukken niet, en wie zat niet bij een uitzending van één van zijn hoorspelen aan het radiotoestel gekluisterd? Zijn Paul Temple werd als Paul Vlaanderen onsterfelijk gemaakt door Jan van Ees. Eén van deze voortreffelijke hoorspelen was ‘De mannen van de voorpagina’.Zo vertrouwd als Francis Durbridge zal Van Siller u niet zijn. Wij zijn er echter van overtuigd dat dit na het lezen van ‘Vijand zonder gezicht’ veranderd zal zijn. Dan zal ook de naam Van Siller voor u de garantie voor een goede detectiveroman inhouden. Van Siller begon met het schrijven van detectiveverhalen voor de grap tijdens een wintersportvakantie, toen het weer schaatsen en skiën volkomen onmogelijk maakte. ‘Ik nam’,aldus Van Siller, ‘ juist het genre mysterieverhalen omdat ze een beetje lijken op het oplossen van een lange puzzel. Jaren later vond ik mijn eerste mysterie, een novelletje, in een opbergmap. Het was afgrijselijk.’ Gelukkig was dit slechte begin geen beletsel om door te gaan, en nu heeft Van Siller meer dan vijftien zeer goede detectiveromans en nog vrij wat ander werk geschreven. ‘Vijand zonder gezicht’ is de eerste in het Nederlands vertaalde roman uit dit oeuvre.
Prijs
€ 5,00
Bekijk boek