> > > > > duel-in-de-delta

Duel In De Delta

Het boek Duel In De Delta is 5 maal gevonden, 0 maal nieuw en 5 maal tweedehands. "Duel In De Delta" is tweedehands te koop vanaf € 9,00 bij Bol.com.

Tweedehands (5) vanaf € 9,00 bij Bol.com Toon 5 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 5 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789010047601
   
Soort boek
Paperback


Duel in de delta is een boek van Wilbur Smith
Prijs
€ 9,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789022526330
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
8716051210023
   
Soort boek
Paperback


Oost-Afrika, vlak na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. De Duitse resident Hermann Fleischer probeert al jaren zijn aartsvijand Flynn O'Flynn achter de tralies te krijgen. Flynn, een nietsontziende olifantenjager en ivoorsmokkelaar, besluit het heft in eigen hand te nemen en de vete rigoureus te beslechten.Met zijn dochter en een argeloze Engelsman aan zijn zijde trekt Flynn eropuit om de resident te doden.<br />Het lot brengt de twee vijanden tezamen bij een Duitse kruiser die na een gevecht op zee een langune is binnengevlucht. Het oorlogsschip wordt de stille getuige van het langverwachte duel dat op leven en dood wordt uitgevochten.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789022509661
   
Soort boek
Paperback


Oost-Afrika, vlak na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog. De Duitse resident Hermann Fleischer probeert al jaren zijn aartsvijand Flynn O'Flynn achter de tralies te krijgen. Flynn, een nietsontziende olifantenjager en ivoorsmokkelaar, besluit het heft in eigen hand te nemen en de vete rigoureus te beslechten.<br /><br />Met zijn dochter en een argeloze Engelsman aan zijn zijde trekt Flynn eropuit om de resident te doden.<br /><br />Het lot brengt de twee vijanden tezamen bij een Duitse kruiser die na een gevecht op zee een langune is binnengevlucht. Het oorlogsschip wordt de stille getuige van het langverwachte duel dat op leven en dood wordt uitgevochten.
Prijs
€ 11,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023503231
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 17,95
Bekijk boek