> > > > > fd-okay-beheer-gebouwen-en-apparatuur

Fd Okay Beheer Gebouwen En Apparatuur

Het boek Fd Okay Beheer Gebouwen En Apparatuur is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Fd Okay Beheer Gebouwen En Apparatuur" is tweedehands te koop vanaf € 18,35 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 18,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789037201222
   
Soort boek
Paperback


Dit eerste deel is geschreven op kerntaak 1 van het kwalificatiedossier (2012-2013). Bij dit deel zit een leerling-digicode voorin het boek.Wanneer deze code is geactiveerd, heeft een leerling 2,5 jaar toegang tot het lesmateriaal op www.fd-okay.nl dat bij dit eerste deel hoort.<br />(Praktijk)opdrachten, stappenplannen, instructiefilms en diverse andere bronnen zijn te vinden op de methodesite www.fd-okay.nl. <br /><br />Dit eerste deel wordt gebruikt door de niveau 2- en niveau 4-opleiding. Via de inhoudsopgave wordt duidelijk aangegeven welke hoofdstukken extra zijn voor niveau 4.<br />Je leert hoe apparaten werken en hoe je de apparaten moet onderhouden, hoe je ruimtes goed inricht, welke veiligheidsvoorschriften er zijn en hoe je hiermee omgaat, hoe je werkt met een toelatingsbeleid en hoe je brand- en sluitrondes doet.<br /><br />
Prijs
€ 18,35
Bekijk boek