> > > > > fd-okay-organisatieondersteuning-voorraadbeheer-en-logistiek

Fd Okay Organisatie-ondersteuning, Voorraadbeheer En Logistiek

Het boek Fd Okay Organisatie-ondersteuning, Voorraadbeheer En Logistiek is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Fd Okay Organisatie-ondersteuning, Voorraadbeheer En Logistiek" is tweedehands te koop vanaf € 18,35 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 18,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789037201239
   
Soort boek
Paperback


Dit derde deel is geschreven op de kerntaken 1 en 2 van het kwalificatiedossier (2012-2013). Bij dit deel zit een leerling-digicode voor in het boek.Wanneer deze code is geactiveerd, heeft een leerling 2,5 jaar toegang tot het lesmateriaal op www.fd-okay.nl dat bij dit derde deel hoort.<br />(Praktijk)opdrachten, stappenplannen, instructiefilms en diverse andere bronnen zijn te vinden op de methodesite www.fd-okay.nl. <br /><br />Dit derde deel wordt gebruikt door de niveau 2- en niveau 4-opleiding. Via de inhoudsopgave wordt duidelijk aangegeven welke hoofdstukken extra zijn voor niveau 4.<br />Je leert hoe je post sorteert en verwerkt, hoe je de telefoon beantwoordt, hoe je gegevens verzamelt, vastlegt en bewaart en hoe je evenementen organiseert. Daarnaast leer je om bestellingen te plaatsen en deze af te handelen en voorraden te onderhouden.<br /><br />
Prijs
€ 18,35
Bekijk boek