> > > > > fd-okay-voeding-en-catering

Fd Okay Voeding En Catering

Het boek Fd Okay Voeding En Catering is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Fd Okay Voeding En Catering" is tweedehands te koop vanaf € 18,35 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 18,35 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789037201215
   
Soort boek
Paperback


FD Okay Voeding en catering 1e druk is een boek uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037201215 <br /><br />Dit tweede deel is geschreven op kerntaak 1 van het kwalificatiedossier (2012-2013). Bij dit deel zit een leerling-digicode voorin het boek. Wanneer deze code is geactiveerd, heeft een leerling 2,5 jaar toegang tot het lesmateriaal op www.fd-okay.nl dat bij dit tweede deel hoort.<br />(Praktijk)opdrachten, stappenplannen, instructiefilms en diverse andere bronnen zijn te vinden op de methodesite www.fd-okay.nl. <br /><br />Dit tweede deel wordt gebruikt door de niveau 2- en niveau 4-opleiding. Via de inhoudsopgave wordt duidelijk aangegeven welke hoofdstukken extra zijn voor niveau 4.<br />Je leert hoe je gezond kunt eten, je leert verschillende voedingsstoffen kennen, je weet wat er bij een goede catering komt kijken, hoe je gerechten bereidt, hoe je menu's samenstelt en draken bereidt. Daarnaast is de uitgifte en het serveren van maaltijden een belangrijk onderdeel dat wordt behandeld.<br /><br />
Prijs
€ 18,35
Bekijk boek