|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
|
Prijs
€ 4,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Het boek is geheel nieuw.
|
Prijs
€ 8,45
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Steeds meer mensen beleven plezier aan het zelf verbouwen van groenten om de versheid en geur, en omdat ze zeker weten dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn. Andere tuinliefhebbers worden aangelokt door de mogelijkheid exotische soorten of ongebruikelijke variëteiten te kweken. Weer anderen waarderen vooral de kleur- en vormenrijkdom en het decoratieve uiterlijk van sommige groentensoorten. Groenten geeft u alle informatie die u nodig hebt om zelf met succes groenten te kunnen kweken. U vindt alles over kweek, verzorging en oogst van onder ander koolsoorten, bladgroenten, wortel- en knolgewassen, peulvruchten en uigewassen.
|
Prijs
€ 8,49
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
|
Prijs
€ 8,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
|
Prijs
€ 8,75
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Koken met 3 – 6 ingrediënten: soepen – gratins – kleurig – oven – stoofschotels – wok – salades – vegan.
|
Prijs
€ 8,80
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
"Deze bekende reeks 'Kookboeken met de Rode Lepel' biedt een waaier aan recepten uit de hele wereld. Elk boek is opgebouwd volgens het beproefde stap-voor-stap-procédé. Honderden foto's tonen de lezer hoe het recept bereid wordt en wat het heerlijke eindresultaat zal zijn. Naast het basisrecept volgen telkens nog heel wat variaties, met vaak verrassende ingrediënten. Met deze serie gaat een wereld van culinaire mogelijkheden open."
|
Prijs
€ 8,80
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Een beschrijving van meer dan 100 soorten groenten, met vele illustraties in kleur.
|
Prijs
€ 8,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
|
Prijs
€ 10,00
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
Als bijgerecht of als hoofdmaaltijd, niets is lekkerder en gezonder dan een gerecht met heerlijke verse groenten. Deze verzameling smakelijke recepten die voor u is samengesteld door de chefkoks van Le Cordon Bleu, bevat voor elk wat wils: van auberginekaviaar tot klassieke asperges met een hollandaisesaus.<br />Van 's werelds beroemdste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok. Le Cordon Blue deelt met u de geheimen van zijn beroemde keukens en excellente gerechten. Deze serie kookboeken van onschatbare waarde brengt u duidelijke, eenvoudig te bereiden, smakelijke recepten. De inspirerende kleurenfoto's dragen zeker bij tot uw succes en enthousiasme.
|
Prijs
€ 10,75
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
"Deze bekende reeks 'Kookboeken met de Rode Lepel' biedt een waaier aan recepten uit de hele wereld. Elk boek is opgebouwd volgens het beproefde stap-voor-stap-procédé. Honderden foto's tonen de lezer hoe het recept bereid wordt en wat het heerlijke eindresultaat zal zijn. Naast het basisrecept volgen telkens nog heel wat variaties, met vaak verrassende ingrediënten. Met deze serie gaat een wereld van culinaire mogelijkheden open."
|
Prijs
€ 11,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
www.stormybooks.nl
|
Soort boek
Hardcover
Conditieredelijk [rand kaft diverse kale stootplekjes, bovenzijde boekblok kleine bruine vlekjes, binding boek goed]Aantal pagina`s127Uitgavejaarniet bekend [vml. 1939]Uitgegeven doorScheltens & GiltayKafthardcoverStofomslagn.v.t.ISBNniet bekendCode [intern]FRI4 Beschrijving boekAanvulling conditie: de kleine bruine vlekjes op het boekblok aan de bovenzijde zijn niet zichtbaar op de pagina's als je het boek leest. Samengesteld door E. Koning-Manuel met medewerking van A.G. del Baere-Rovers, oud-leerares aan de Amsterdamsche Huishoudschool.
|
Prijs
€ 19,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
In dit groot formaat kookboek met prachtige foto's en illustraties presenteert topchef Antonio Carluccio meer dan 120 gloednieuwe recepten met groenten. Groenten in alle soorten en vormen: van blad(gewas), bloem tot peulvruchten, zaden, stengels en wortel. En natuurlijk met de favoriete paddenstoelen van Carluccio. <br />Het boek is zeer divers en in alle recepten voor onder andere salades, pasta, gebak, soepen en stoofschotels speelt de veelzijdigheid van groenten de hoofdrol. Toch vergeet Carluccio de vis- en vleeseters niet. En dat alles in de traditionele Italiaanse stijl. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en bevatten de benodigde botanische informatie. <br />Voedseltrends 2017: hoofdrol voor groente!<br />Steeds meer mensen laten vlees al achterwege bij hun maaltijd en in 2017 gaan we dat veel vaker doen, voorspellen trendwatchers. Groente gaat dit jaar een hoofdrol spelen in de avondmaaltijd.<br />
|
Prijs
€ 52,00
|
Bekijk boek
|