> > > > > groenterecepten-van-italiaanse-osterias

Groenterecepten Van Italiaanse Osteria's

Het boek Groenterecepten Van Italiaanse Osteria's is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Groenterecepten Van Italiaanse Osteria's" is tweedehands te koop vanaf € 34,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 34,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789053304907
   
Soort boek
Hardcover


Ruim 700 Slow Food-gerechten uit de regionale keuken.<br /><br />In dit derde, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u meer dan zevenhonderd recepten voor groente, een derde schat aan informatie zoals nog nooit eerder gepubliceerd, want afkomstig van koks van osteria's (lokale specialiteitenrestaurants) uit alle twintig regio's van Italië.
Prijs
€ 34,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789054669333
   
Soort boek
Hardcover


<p>In dit derde, grote Slow Food-kookboek van de Italiaanse keuken vindt u meer dan zevenhonderd recepten voor groente, een derde schat aan informatie zoals nog nooit eerder gepubliceerd, want afkomstig van koks van osteria's (lokale specialiteitenrestaurants) uit alle twintig regio's van Italië. Ruim zevenhonderd recepten, telkens met een inleiding over de in die recepten gebruikte groente: aardappels, andijvie, artisjokken, asperges, aubergines, bieten, bloemkool, bonen, broccoli, chilipeper, cichorei, morgenster, radicchio, witlof en catalonga, courgettes, erwten, hyacintbollen, kappertjes, kardoens, kikkererwten, knoflook, komkommer, kool, linzen, lupine, meirapen, paprika's, pompoen, prei, radijs, selderij, sjalotten, sla, snijbiet, sperziebonen, spinazie, spruitjes, tomaat, topinamboers, tuinbonen, ui, venkel, vleugelboon en wortelen. <br /><br />Verder worden apart gerechten met gemengde groenten behandeld: salades en andere koude gerechten, hartig gebak, gebakken en gefrituurde groente, pasta, rijst en polenta, minestra, minestrone en andere soep, stoofgerechten en groente uit de oven en flans en timbalen. Met opnieuw uitgebreide registers op zowel Nederlandse als Italiaanse en dialectnamen van gerechten alsook op plaats-, provincie- en regionamen, zodat u het boek kunt gebruiken ter voorbereiding van een culinaire groentereis door Italië. Ook dit is weer geen kookboek voor beginners. Maar het is wel dé bron voor de ware genieters. </p>
Prijs
€ 39,65
Bekijk boek