> > > > > ijsbreker-3-werkboek

Ijsbreker 3 Werkboek

Het boek Ijsbreker 3 Werkboek is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ijsbreker 3 Werkboek" is tweedehands te koop vanaf € 65,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 65,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789006810226
   
Soort boek
Paperback


Je gaat beginnen met IJsbreker deel 3. Dat betekent dat je al aardig Nederlands begrijpt en spreekt. Met IJsbreker 3 kun je verder werken, aan je taalvaardigheid. Je leert beter luisteren, spreken, schrijven en leren. Ook leer je hoe je het beste kan leren. IJsbreker 3 bestaat uit een werkboek en een oefenprogramma op cd-rom. Bij het werkboek hoort een videoband met twaalf videofilmpjes. Deze filmpjes staan ook op de cd-rom. Elk videofilmpje heeft een eigen thema dat te maken heeft met opleiding en werk, zoals ergonomie, veiligheid, werkoverleg, samenwerken. Op de videofilmpjes zie je mensen op school of aan het werk. In het boek staan vragen en opdrachten bij de videoband. Bij de meeste thema's heb je extra teksten nodig. Die kun je vinden op de methodesite van IJsbreker. Hiervoor moet je eerst een login-naam en een wachtwoord aanmaken. Dit doe je op de site. Je hebt daardoor een login-naam en een wachtwoord nodig. Beide zijn IJSCURSIST. Een groot deel van de opdrachten in het boek
Prijs
€ 65,99
Bekijk boek