> > > > > indonesisch-koken

Indonesisch Koken

Het boek Indonesisch Koken is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Indonesisch Koken" is tweedehands te koop vanaf € 8,45 bij Bol.com.

Tweedehands (4) vanaf € 8,45 bij Bol.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Indonesisch Koken ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Indonesisch Koken

Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9783895083914
   
Soort boek
Paperback


Indonesisch koken met Anne Wilson<br />Uitgever: Könemann
Prijs
€ 8,45
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789070485887
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036601047
   
Soort boek
Bindwijze overig
Prijs
€ 13,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059562035
   
Soort boek
Paperback


Met ruim 60 recepten, 400 stap-voor-stap foto’s en talloze keukengeheimen die Indonesisch koken nu voor iedereen mogelijk maakt!<br /><br />Televisiekok en auteur Lonny Gerungan schreef al verschillende succesvolle boeken over de keuken van zijn geboorteland Indonesië. Omdat hij steeds weer werd geconfronteerd met de vraag ‘hoe kan ik eenvoudig beginnen’ en merkte dat zelfs geoefende koks soms drempelvrees hebben voor de Indonesische keuken, heeft hij zijn kennis en ervaringen gebundeld voor het eerste echte basiskookboek, waarin de Indonesische keuken stap voor stap wordt geïntroduceerd. <br /><br />Lonny Gerungan selecteerde voor Indonesisch koken een groot aantal bekende en toegankelijke recepten uit de Indonesische keuken, die gemakkelijk thuis bereid kunnen worden. De recepturen zijn zodanig beschreven dat ze naadloos aansluiten bij de stap-voor-stap foto’s. <br />De topchef toont in dit basiskookboek niet alleen hoe gerechten worden bereid, maar geeft ook uitgebreide informatie over de exotische kruiden, specerijen, groenten en andere ingrediënten die in de Indonesische keuken worden gebruikt en beschrijft op begrijpelijke wijze de kooktechnieken zodat men zich deze snel en gemakkelijk eigen kan maken. Zijn basiskookboek heeft hij bovendien gelardeerd met tips en weetjes, waarmee hij veel van zijn keukengeheimen prijsgeeft. <br />De recepten die Lonny Gerungan voor dit basiskookboek selecteerde zijn afkomstig van zijn familie en verzamelde hij tijdens zijn vele reizen door de Gordel van Smaragd waarbij hij kookte met de bewoners van het platteland.
Prijs
€ 36,90
Bekijk boek