|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
<p> In dit boek vindt u alles over inmaken. U zult daarbij verzekerd zijn van een geslaagd resultaat. Het boek bevat een groot aantal recepten voor zoete en hartige marmelades, confituren en geleien - maar er is ook een hoofdstuk met recepten voor het conserveren van vlees, groenten en fruit. Als bijzonderheid is in dit boek nog een extra hoofdstuk gewijd aan caloriearme recepten. </p>
|
Prijs
€ 12,80
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
<p> In dit boek vindt u alles over inmaken. U zult daarbij verzekerd zijn van een geslaagd resultaat. Het boek bevat een groot aantal recepten voor zoete en hartige marmelades, confituren en geleien - maar er is ook hoofdstuk met recepten voor het conserveren van vlees, groenten en fruit. Als bijzonderheid is in dit boek nog een extra hoofdstuk gewijd aan calorie-arme recepten. </p>
|
Prijs
€ 13,60
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
|
Prijs
€ 14,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Lindy Wildsmith presenteert een inspirerende verzameling recepten voor jam, gelei, marmelade, tafelzuur en likeur die u kunt maken op warme dagen in de nazomer en de herfst. Uw familie zal alles vast heerlijk vinden en als u iets overhoudt, kunt u dat cadeau doen aan vrienden.<br /><br /> <br /><br />Jam, gelei en marmelade vindt iedereen lekker. Probeer eens rodevruchtengelei, verschillende marmelades, confituur van gedroogde abrikozen, rabarber-gemberjam of, voor bij vleesgerechten, een fantastische zelfgemaakte cranberryrelish.<br /><br /> <br /><br />In het hoofdstuk Ingemaakt fruit staan heerlijke recepten voor rijpe zomervruchten, zoals perziken op brandewijn met steranijs en zomervruchten op grappa.<br /><br /> <br /><br />U kunt uw eigen Likeur maken om taarten en toetjes mee op smaak te brengen en om als digestief te drinken met koffie. Kies uit favorieten als Italiaanse limoncello en gember-jeneverbeslikeur.<br /><br /> <br /><br />Tafelzuur en chutney smaken uitstekend bij vleeswaren en kaas en op brood. Probeer eens zoete watermeloen uit Williamsburg, groentelaagjes in het zuur of omals appelchutney.<br /><br /> <br /><br />Geniet van de ouderwetse smaken van deze recepten en laat de zomer het hele jaar duren.
|
Prijs
€ 15,99
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
www.stormybooks.nl
|
Soort boek
Hardcover
Conditiegoed [stofomslag buiten beschouwing gelaten]Aantal pagina`s251Uitgavejaar1982 [3e druk]Uitgegeven doorUitgeverij J.H. GottmerKafthardcoverStofomslagja [stofomslag aan de randen hier en daar beschadigd]ISBN9025702198Code [intern]KOOK Beschrijving boekJams en marmelades, sappen en siropen, stropen en boters, zoetzuur, chutneys, ketchups en ander sausen, pickles, snoeperijen, geconfijte vruchten, vis, vlees, dranken en nog veel meer.De kunst van het inmaken zijn we de laatste twintig jaar helaas aardig verleerd. Het hoefde niet meer - er was genoeg te koop - en we vergaten wat een plezierige voldoening het gaf en hoe voortreffelijk de resultaten waren. Dat is wel begrijpelijk, maar toch erg jammer.Gelukkig verandert er wat! Steeds meer mensen krijgen er plezier in dingen zelf te gaan doen. Een van die dingen is: inmaken - een gezellige bezigheid voor ieder die de romantiek van vroeger aanspreekt. Maar ook voor allen die op een goedkope manier iets lekkers en aparts in huis willen hebben en die het leuk vinden dat zelf te maken.Maja Krans - voor wie de inmaak van jongs af vertrouwd is - vertelt u op haar heel eigen en ongedwongen wijze wat u wilt [en moet] weten en hoe u het allemaal moet doen.
|
Prijs
€ 17,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Bindwijze overig
<p>Recepten voor het conserveren van voedsel met zout, suiker of alcohol.</p>
|
Prijs
€ 58,75
|
Bekijk boek
|