> > > > > i-serveren-menuleer-en-wijnadviezen-restauranttechniek

I Serveren, Menuleer En Wijnadviezen Restauranttechniek

Het boek I Serveren, Menuleer En Wijnadviezen Restauranttechniek is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "I Serveren, Menuleer En Wijnadviezen Restauranttechniek" is tweedehands te koop vanaf € 14,66 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 14,66 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789052112459
   
Soort boek
Hardcover


Leerboekenserie voor het Gastheerschap<br /><br />De SVH Uitgeverij heeft op basis van de resultaten van het onderzoek Gastheerschap een aantal vakboeken ontwikkeld op het gebied van Gastheerschap en Gastvrijheid. "Drankenkennis l" behandelt de wijnbereiding en alle wij . ngebieden van de wereld. Het is het officiële leermiddel voor het SVH Diploma Wijncertificaat. "Drankenkennis" behandelt alcoholvrije dranken, bier, gedistilleerd en sociale hygiëne. In "Restauranttechniek" komen de thema's serveren, menuleer en wijnadviezen aait de orde. "Restauranttechniek " behandelt het zogenaamde -werken aan tafel": fileren, flamberen, trancheren en tafelbereidingen. "De commerciële gastheer" diept de sociale en commerciële aspecten van het gastheerschap int. "De Gastheer als Verkoper ---geeft een beknopte en "jobale inleiding op het thema markt gericht denken en handelen van de "gastheer. "De Gastheer als Verkoper IP' gaat uitgebreid in op de verkoopfunctie van de gastheer.<br /> "Omgaan met gasten" diept de relatie (last-gastheer verder uit. "Horecamarketing" behandelt de theorie en de praktijk van marktgericht ondernemen. Checklist-reeks Gastvrijheidsbeleid. Uit het onderzoek Gastheerschap blijkt onder andere dat een duidelijk bedrijfsbeleid een voorwaarde is voor goed gastheerschap. Met behulp van de checklist-reeks kunt n als ondernemer of bedrijfsleider op een eenvoudige wijle uw bedrijfsbeleid dooi-lichten. De checklist-reeks neemt u als het ware aan de hand mee langs de belangrijkste beleidstermen en tegelijkertijd 'laat u systematisch na hoe u het runnen van uw zaak kunt beoordelen en waar nodig kunt bijsturen. Uiteindelijk zal dit moeten leiden tot een beter resultaat. Tot nu toe zijn de volgende checklists verschenen. Bedrijfsformules in de Horeca<br />Gasten in de Horeca<br />Gastencontacten in de Horeca<br />Marketingplan<br />Onderneniersplan<br />Kwaliteitsplan
Prijs
€ 14,66
Bekijk boek