> > > > > jaarboek-voor-nederlandse-boekgeschiedenisyearbook-for-dutch-book-history-222015

Jaarboek Voor Nederlandse Boekgeschiedenis;yearbook For Dutch Book History 22/2015

Het boek Jaarboek Voor Nederlandse Boekgeschiedenis;yearbook For Dutch Book History 22/2015 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Jaarboek Voor Nederlandse Boekgeschiedenis;yearbook For Dutch Book History 22/2015" is tweedehands te koop vanaf € 12,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 12,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789460042256
   
Soort boek
Paperback


Volgens de Van Dale is een surrogaat 'iets dat een andere zaak, die niet beschikbaar of moeilijk te verkrijgen is, moet vervangen'. Dit jaarboek besteedt bijzondere aandacht aan vervangers voor boeken. De geschiedenis van kunstreproducties, vervalsingen van middeleeuwse miniaturen en de reproductiegeschiedenis van het Utrechts Psalter, met speciale aandacht voor de nieuwe webpresentatie. Naast de themagerelateerde artikelen is er onder andere een artikel van Cora Zwart over een vijftiende-eeuwse boekenlijst uit Gent. Djoeke van Netten bespreekt recente studies over pamfletten en propaganda.
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek