> > > > > keuzedeel-keuzedeel-voeding-hospitality-in-zorg-en-welzijn

Keuzedeel - Keuzedeel Voeding & Hospitality In Zorg En Welzijn

Het boek Keuzedeel - Keuzedeel Voeding & Hospitality In Zorg En Welzijn is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Keuzedeel - Keuzedeel Voeding & Hospitality In Zorg En Welzijn" is tweedehands te koop vanaf € 24,45 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 24,45 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789037258905
   
Soort boek
Paperback


Inhoud combipakket Bij het bestellen van dit combipakket ontvang je: de papieren uitgave van het keuzedeel de licentie voor de digitale leeromgeving die toegang geeft tot de content en multimedia van het keuzedeel. Keuzedeel Voeding en Hospitality in Zorg en Welzijn Binnen de sector zorg en welzijn wordt voeding – naast bijvoorbeeld medicatie – steeds meer een onderdeel van de behandeling/het behandelplan. Het belang van voeding en de invloed die voeding heeft op het welzijn en herstel van mensen wordt steeds meer erkend. Dit zorgt voor een toenemende behoefte aan verbreding van kennis over voeding en hospitality voor werkenden binnen een zorgomgeving. De beginnend beroepsbeoefenaar leert via dit keuzedeel voedingswensen en -gewoonten van zorgvragers te inventariseren, hen te informeren en adviseren op het gebied van voeding, maaltijden en dranken en hen gastvrij te serveren. De beginnend beroepsbeoefenaar heeft kennis van (gezonde) voeding en de relatie hiervan met het herstel en welzijn van de zorgvrager. Hij heeft basiskennis van ziektebeelden en de hierbij passende voeding. Hij bespreekt met de zorgvrager zijn achtergronden en voedingswensen en houdt hier rekening mee. Hij serveert maaltijden en dranken en biedt volgens afspraak ondersteuning bij het nuttigen van de maaltijd en bij het drinken. De beginnend beroepsbeoefenaar is gastvrij. Hij signaleert, rapporteert en houdt patiëntgegevens bij met betrekking tot eten en drinken. Na afronding van dit keuzedeel zijn medewerkers die al werkzaam zijn als helpende zorg en welzijn, medewerker facilitaire dienstverlening of als verzorgende IG breder inzetbaar om zorgvragers te informeren en adviseren op het gebied van voeding. Kerntaak: D1-K1-W1 Inventariseert voedingswensen en -gewoonten van de zorgvrager D1-K1-W2 Informeert en adviseert de zorgvrager met betrekking tot voeding D1-K1-W3 Maakt maaltijden en dranken gereed voor de zorgvrager D1-K1-W4 Serveert maaltijden en dranken aan de zorgvrager Code keuzedeel: K1137 Maak samen werk van onderwijs Boom beroepsonderwijs wil jongeren helpen zich te ontwikkelen tot echte vakmensen. Wij zijn er voor de doeners en de makers. Om samen werk te maken van onderwijs verbinden wij docenten, studenten en het bedrijfsleven met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jongeren het beste uit zichzelf halen. Met inspirerend lesmateriaal voor een wereld die continu verandert. Dat maakt ons trots!
Prijs
€ 24,45
Bekijk boek