|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Bindwijze overig
<p> Kip, een van de populairste vleessoorten is niet alleen overheerlijk, maar ook zeer veelzijdig. Ontdek de culinaire mogelijkheden van kip met deze verzameling inspirerende gerechten, van klassieker gebraden kip tot malse Baskische kip deze recepten uit de keukens van Le Cordon Bleu geven een moderne draai aan traditionele gerechten </p>
|
Prijs
€ 5,75
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Na het succes van 'Wild & gevogelte' brengen we nu 'Kip', waarin het uiteraard draait om het meest gegeten stukje vlees in Nederland en België. In dit boek staan 30 recepten met kip van onder meer eigen bodem, bijvoorbeeld de zwartpootkip en het Noord-Hollands hoen. <br /><br />Claartje Lindhout, chefkok van Restaurant Proef, laat zien dat deze klassieke rassen heel veelzijdig, bijzonder en smaakvol zijn - bijvoorbeeld in recepten van een caesarsalade, als kipstoof met citroen of... kipkroketjes! Laat de plofkip liggen en ga voor the real thing! <br />
|
Prijs
€ 8,45
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
We zijn allemaal opgegroeid met klassieke gerechten, zoals kippensoep, ovenschotels en de onge?venaarde gebraden kip.<br />Vanaf nu kun je je repertoire uitbreiden met de onweerstaanbare recepten van Marcus Bean.<br /><br />Er zijn maar weinig vleessoorten die je zo gemakkelijk kunt combineren met verschillende kruiden, keukens en kookstijlen als kip. <br />In dit boek vind je niet alleen klassiekers, maar ook spannende moderne variaties en echte internationale smaken.<br /><br />Verras je gasten eens met Mojitokip - gemarineerd in munt, limoen en rum -, Perzische kip of Kip Kiev in Aziatische stijl of ??n van de andere verrassende gerechten. <br />
|
Prijs
€ 18,85
|
Bekijk boek
|