> > > > > 2013-kluwer-btw-gids

2013 Kluwer Btw Gids

Het boek 2013 Kluwer Btw Gids is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2013 Kluwer Btw Gids" is tweedehands te koop vanaf € 7,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 7,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013106558
   
Soort boek
Paperback


Handleiding en vraagbaak voor adviseurs en ondernemers voor de aangifte omzetbelasting.<br />Vrijwel alle ondernemers hebben te maken met de heffing van de BTW. Niet alleen grotere bedrijven, maar vooral ook ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, winkeliers en eenmanszaken.<br />De BTW-gids beoogt niet alleen een praktijkgerichte handleiding te zijn voor het opmaken van de elektronische aangifte voor de BTW, maar wil de ondernemer ook behoeden voor het betalen van te veel BTW.<br />Hoe is de gids opgebouwd? De BTW-gids bevat in het eerste deel een uiteenzetting van de algemene regels van de BTW en in het tweede deel een behandeling van de aangifte voor de BTW per rubriek. Verder wordt een aantal bijzondere onderwerpen behandeld, zoals de regeling voor onroerend goed, de landbouwregeling en de margeregeling. Ook is daarbij aandacht besteed aan de procedures die de ondernemer kan volgen bij geschillen met de belastingdienst.<br />De BTW-gids bevat tevens een tabel waarin voor veel goederen en diensten het tarief van de BTW is aangegeven, maar bevat ook vele tips en handige adressen, zoals die van de Belastingdienst en rechtbanken. Ten slotte is er een onderdeel gewijd aan de belasting van personenauto's en motorrijwielen. De teksten van de wettelijke regelingen en van modellen die voor de ondernemer van belang zijn, complementeren het geheel.<br />
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek