> > > > > 2013-kluwer-loonheffingengids

2013 Kluwer Loonheffingengids

Het boek 2013 Kluwer Loonheffingengids is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "2013 Kluwer Loonheffingengids" is tweedehands te koop vanaf € 7,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 7,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013106572
   
Soort boek
Paperback


De loonbelasting is een praktische belasting. Werkgevers berekenen èn houden de belasting in voor hun werknemers (en spelen daarbij een beetje voor inspecteur).<br /><br />In de loop der jaren zijn er veel extra regels ingevoerd met betrekking tot die inspecteurs-rol van de werkgever. De Kluwer Loonbelastinggids geeft u een duidelijk en praktisch inzicht in alle belangrijke regels van de loonbelasting. Daarbij is bijzondere aandacht geschonken aan de mogelijkheden belastingvrij vergoedingen en verstrekkingen te doen. Maar ook onderwerpen als: wanneer is er sprake van een dienstbetrekking en dus inhoudingsplicht en wanneer niet en ketenaansprakelijkheid komen uitvoerig aan de orde.<br /><br />Praktisch en helder geschreven, dus niet alleen voor adviseurs met kennis van zaken maar zeker ook voor de geïnteresseerde leek. Met uitgebreid register.<br /><br />Met verder:<br /><br />*alle percentages en tabellen in één oogopslag.<br />*veel modelovereenkomsten<br />*informatie over loonkostensubsidies<br />*uitgebreide aandacht voor bezwaar en beroep<br />
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek