> > > > > op-je-gezondheid

Op Je Gezondheid

Het boek Op Je Gezondheid is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Op Je Gezondheid" is nieuw te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com. "Op Je Gezondheid" is tweedehands te koop vanaf € 12,49 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 12,49 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Op Je Gezondheid ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Op Je Gezondheid
Op Je Gezondheid ?!
Op Je Gezondheid

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Op Je Gezondheid?

Type: Paperback
ISBN: 9789463820981
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 15,00
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789063300623
   
Soort boek
Bindwijze overig
Prijs
€ 12,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789460031687
   
Soort boek
Hardcover


Alcohol. We gebruiken het bijna allemaal. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien het niet alleen lekker smaakt, maar ons ook een lekker gevoel geeft. Alcohol ontspant, maakt ons zelfverzekerd, optimistisch, vrolijk en sociaal soepel. Vandaar dat ruim acht van de tien Nederlanders het tot zich neemt. Toch is alcohol, na het roken van tabak, de belangrijkste vermijdbare oorzaak van sterfte ter wereld. <br /><br />Maar een glaasje rode wijn is toch juist goed? aldus een wijdverbreide volkswijsheid. Helaas. De afgelopen jaren is steeds meer bekend geworden over de gevaren van alcohol, met name over de invloed ervan op het ontstaan van kanker. Daarmee is duidelijk geworden dat een gunstig gezondheidseffect allerminst bewezen is. Per saldo bestaat geen twijfel: alcohol is slecht voor de gezondheid en dat schadelijke effect begint, zoals de Gezondheidsraad heeft geconcludeerd, al vanaf een glas per dag.<br /><br />Een leven zonder, of in elk geval met veel minder, alcohol lijkt misschien moeilijk, maar de kans dat u een stuk langer en gezonder zult leven, neemt aanzienlijk toe. En dat is toch ook wat waard.
Prijs
€ 19,85
Bekijk boek