> > > > > op-je-lauweren

Op Je Lauweren...

Het boek Op Je Lauweren... is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Op Je Lauweren..." is tweedehands te koop vanaf € 6,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 6,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789068062960
   
Soort boek
Paperback


Aan het eind van een arbeidzaam leven lonken VUT, pensioen en AOW. Eindelijk tijd om al die dingen te doen die meneer en mevrouw zich al zo lang hadden voorgenomen. Leuke reisjes maken, het huis opknappen of meer tijd met kinderen en kleinkinderen doorbrengen. Na het feestelijk afscheid is het dan zo ver...De volgende ochtend gaat de wekker niet meer af, wacht er geen overvolle agenda, maar ligt er slechts een hele dag van heerlijk niets 'moeten' voor de versbakken pensionaris. Voor al degenen die gaan genieten van hun welverdiende rust, stelde Novella Uitgeverij een bundel samen met verhalen die uitstekend aansluiten bij deze geheel nieuwe levensstijl.
Prijs
€ 6,95
Bekijk boek