|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, ge?llustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. <br /><br />Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die ge?nteresseerd is in patisserie.<br /><br />macarons - bonbons - cr?mes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes<br /><br />Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique H?tel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de g?teaux (2004), Glaces et Desserts glac?s (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Sp?culoos (2010) - en de waardevolle serie Le?ons de p?tisserie (2005-2009) in negen delen.<br /><br />'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder<br /><br />
|
Prijs
€ 30,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Leer de kunst van het bakken van Meester Patissier Hidde de Brabander met deze iconische bijbel over patisserie. <br /> <br />In Patisserie. Geuren, kleuren, smaken en texturen. deelt Hidde de Brabander, de beste patissier van Nederland, al zijn vakkennis. Deze bakbijbel brengt veel kennis en vooral liefde voor het vak over. Leer twintig verschillende basisbereidingen voor patisserie, van meringue tot noga, en van karamel tot soezendeeg. Elke basisbereiding is ondersteund door stap-voor-stapfotografie en instructiefilmpjes en wordt gebruikt in een signatuurgerecht. Patisserie. is het ultieme handboek voor de (thuis)patissier.
|
Prijs
€ 195,86
|
Bekijk boek
|