> > > > > patisserie

Patisserie

Het boek Patisserie is 13 maal gevonden, 9 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Patisserie" is nieuw te koop vanaf € 7,90 bij Bol.com. "Patisserie" is tweedehands te koop vanaf € 10,00 bij Bol.com.

Nieuw (9) vanaf € 7,90 bij Bol.com Toon 9 nieuwe boeken
Tweedehands (4) vanaf € 10,00 bij Bol.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 9 nieuwe boeken gevonden
Patisserie

Type: Hardcover
ISBN: 9789059565487
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 7,90
Patisserie

Type: Paperback
ISBN: 9781908974136
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 14,22
Patisserie

Type: Paperback
ISBN: 9783829084956
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 29,99
Patisserie

Type: Hardcover
ISBN: 9781743790946
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 37,95
Patisserie!

Type: Hardcover
ISBN: 9789048319992
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 39,99
Patisserie

Type: Paperback
ISBN: 9780750669283
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 51,91
Patisserie

Type: Hardcover
ISBN: 9789060912621
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 59,95
Patisserie!

Type: Hardcover
ISBN: 9789048304875
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 68,64
Patisserie

Type: Paperback
ISBN: 9789026934520
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 79,00
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789053903834
   
Soort boek
Softcover


<p>Patisserie door de redactie van time-life keuken</p>
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789400227170
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Van dit artikel is geen omschrijving beschikbaar
Prijs
€ 22,85
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789048313662
   
Soort boek
Hardcover


Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent. <br /><br />Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.<br /><br />macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes<br /><br />Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.<br /><br />'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder<br /><br />
Prijs
€ 34,65
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789026930669
   
Soort boek
Hardcover


Klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeen van twee beroemde patissiers.
Prijs
€ 40,00
Bekijk boek