Het boek Sauzenboek is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Sauzenboek" is tweedehands te koop vanaf € 9,50 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789024330737
Soort boek
Hardcover <br /> <strong>BOEK - Sauzenboek</strong> <br />Het boek met EAN 9789024330737 is het 'Sauzenboek' van Dr. Oetker, uitgegeven door de Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij. Dit hardcover kookboek bevat 141 pagina?s en is geschreven in het Nederlands. Het biedt een uitgebreide collectie van meer dan 100 beproefde sauzenrecepten, zorgvuldig getest in de Oetker proefkeukens. De recepten zijn ontworpen om de smaak van diverse gerechten te verbeteren en zijn geoptimaliseerd op factoren zoals kooktijd, voedingswaarde en presentatie. Dankzij de grondige testen kunnen lezers erop vertrouwen dat de recepten altijd slagen. <br /> <br /> <strong>Inhoud</strong> <br /> <strong>Taal: </strong>nl <br /> <strong>Bindwijze: </strong>Hardcover <br /> <strong>Aantal pagina's: </strong>141 <br /> <strong>Illustraties: </strong>Nee <br /> <br /> <strong>Overige kenmerken</strong> <br /> <strong>Editie: </strong>1 <br /> <strong>Studieboek: </strong>Nee <br />
|
Prijs
€ 9,50 |
Bekijk boek |
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789059562813
Soort boek
Paperback Het maken van een goede saus kan zelfs een ervaren kok nerveus maken. Paul Gayler leidt de lezer in dit boek rustig door het mogelijke mijnenveld. Gayler is bekend om de fantastische smaken die hij uit de hele wereld verzamelt en waarmee hij verleidelijke, goed maakbare recepten bedenkt. De ruim 300 sauzen in dit nieuwe boek zijn op een toegankelijke manier beschreven en zijn zonder veel moeite te maken. <br /><br />Eerst worden Franse klassiekers zoals mayonaise, sauce hollandaise en velout??saus gepresenteerd, met suggesties voor overheerlijke en originele varianten. Daarna richt de auteur zijn blik op de rest van de wereld, waarin hij alles van pesto tot Thaise ketchup en creoolse salsa de revue laat passeren. Gayler beschrijft de traditionele recepten maar geeft ook steeds verrassende suggesties om deze aan te passen. Ook voor de zoetekauw is er volop keuze.<br /><br />Uiteraard worden ook heerlijke suggesties gegeven om de sauzen te serveren. En biedt het boek volop informatie over onder andere het voorkomen van schiften en hoe je sauzen die te dik of te dun zijn kunt opknappen. Paul Gayler???s Sauzenboek zorgt ervoor dat niemand ooit nog naar een potje van de supermarkt hoeft te grijpen!<br /><br /><br />Paul Gayler is chef-kok in The Lanesborough, een van de meest gerenommeerde hotels ter wereld. Hij heeft ook in enkele andere toonaangevende restaurants in Londense restaurants gewerkt, waaronder The Dorchester en Inigo Jones. Paul verscheen in Saturday Kitchen op de BBC en zat in de jury voor ITV???s Chef of the Year. Bij Fontaine Uitgevers verschenen eerder van zijn hand Vegetarisch in stijl, Hot, hot, hot en Kleine hapjes, grote smaken. <br />
|
Prijs
€ 26,90 |
Bekijk boek |