> > > > > sdu-commentaar-sdu-commentaar-jeugdrecht-editie-20132014

Sdu Commentaar - Sdu Commentaar Jeugdrecht Editie 2013-2014

Het boek Sdu Commentaar - Sdu Commentaar Jeugdrecht Editie 2013-2014 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Sdu Commentaar - Sdu Commentaar Jeugdrecht Editie 2013-2014" is tweedehands te koop vanaf € 65,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 65,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012389068
   
Soort boek
Hardcover


Sdu Commentaar Jeugdrecht is een prachtige bundel met praktisch en diepgaand commentaar op de artikelen van het Burgerlijk Wetboek Boek 1, Wet op de jeugdzorg, Beginselenwet justitiële jeugdinrichtingen, het Verdrag inzake de rechten van het kind en aanverwante regelingen.<br /><br />Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar geordend op thema, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van het artikel, de relevante jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen. Op www.sdujurisprudentie.nl wordt het commentaar actueel gehouden en wordt nieuwe jurisprudentie toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.<br />
Prijs
€ 65,00
Bekijk boek