> > > > > sdu-commentaar-sdu-commentaar-ondernemingsrecht-editie-20192020

Sdu Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020

Het boek Sdu Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Sdu Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012405256
   
Soort boek
Hardcover


Sdu Commentaar Ondernemingsrecht editie 2019/20 bevat artikelsgewijze commentaren op het gehele ondernemingsrecht. Het is uitermate geschikt voor de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist. Sdu Commentaar Ondernemingsrecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht vindt u commentaren op: het Burgerlijk Wetboek, Boek 2, 3, 7A en 10; de Handelsnaamwet; de Handelsregisterwet 2007; de Rijkswet vrijwillige zetelverplaatsing van rechtspersonen. Verzekerd van de meest actuele juridische informatie Met Sdu Commentaar Ondernemingsrecht bent u verzekerd van het meest actuele commentaar op de wet- en regelgeving op het gebied van het ondernemingsrecht. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over de bepalingen uit het ondernemingsrecht. Alle belangrijke thema’s worden toegelicht; van de oproep voor de algemene vergadering van aandeelhouders tot de aansprakelijkheid van bestuurders. Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is onmisbaar voor iedere juridische professional die zich bezighoudt met het ondernemingsrecht. Samengesteld door experts Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is zorgvuldig samengesteld en staat onder redactie van prof. mr. M.J. van Ginneken, prof. dr. M. Olaerts, mr. dr. P.P. de Vries, prof. mr. dr. J.B. Wezeman en prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman.
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek