> > > > > snoecks-2013

Snoecks 2013

Het boek Snoecks 2013 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Snoecks 2013" is tweedehands te koop vanaf € 37,21 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 37,21 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Snoecks 2013 ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Snoecks 2013

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789077885239
   
Soort boek
Paperback


<b>Snoecks</b> biedt meer dan de beste en de coolste fotografie alleen. U verneemt in Snoecks 2013 ook alles over de Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse volksstammen als de Tapirapé en de Nago. Bewonder de gedurfde architectuur van Massimiliano Fuksas, de aanstekelijke en inspirerende ontwerpen van de New Yorkse designer Stefan Sagmeister en de vrolijke monsters van Zozoville. Bekijk de Chinese stranden door de ogen van Zhang Xiao. Vertoef in de sensuele fantasiewerelden van Carmen De Vos, Stefan Würth en Viva van Story. Naast nieuw werk van vele topfotografen waaronder Phillip Toledano, Juergen Teller, Hellen van Meene, Julie Blackmon, David Drebin, Mark Power, William Ropp, Jocelyn Lee en Pierre Beteille. <br /><b>Snoecks 2013</b> ook verkrijgbaar in een <b>speciale editie</b> met een coverfoto van Pierre Beteille in plaats van de coverfoto van glamourfotograaf Josh Ryan.
Prijs
€ 37,21
Bekijk boek