> > > > > teken-van-leven

Teken Van Leven

Het boek Teken Van Leven is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Teken Van Leven" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (3) vanaf bij antiqbook.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Teken Van Leven ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Teken Van Leven
Teken Van Leven
Teken Van Leven

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Meulenhoff. 1969, 1e Druk. Book, Meulenhoffreeks. Omslag met flappen en foto's. 157 blz. Goed.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789080748682
   
Soort boek
Paperback


De linguist Bernard T. Tervoort werd in 1966, na 25 jaar jezuiet te zijn geweest, aan de Universiteit van Amsterdam benoemd tot hoogleraar in de psycho- en patholinguistiek. Ook internationaal gezien toonde hij als eerste wetenschappelijk aan dat de eigen, visuele communicatie van doven een echte taal is. Zijn achtergrond en deskundigheid verwerkte hij tot een in de Middeleeuwen spelend verhaal vol spannende intriges en kerkelijke schijnheiligheden, waarin een dove, door zijn omgeving niet begrepen man, wordt opgenomen in een kloostergemeenschap en daarna het mikpunt wordt van de inquisitie.
Prijs
€ 8,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789064530203
   
Soort boek
Bindwijze overig


Verhalen en essays van Jevgenij Zamjatin, de schrijver van WIJ, een inspiratiebron voor o.m. George Orwell en Aldous Huxley.
Prijs
€ 14,55
Bekijk boek