> > > > > tekenen-en-schilderen

Tekenen En Schilderen

Het boek Tekenen En Schilderen is 5 maal gevonden, 0 maal nieuw en 5 maal tweedehands. "Tekenen En Schilderen" is tweedehands te koop vanaf € 7,90 bij Bol.com.

Tweedehands (5) vanaf € 7,90 bij Bol.com Toon 5 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Tekenen En Schilderen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Tekenen En Schilderen
Tekenen En Schilderen
Tekenen En Schilderen

Tweedehands
We hebben 5 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029422703
   
Soort boek
Hardcover


Tekenen en schilderen
Prijs
€ 7,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024352241
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 8,74
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789010050649
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 9,20
Bekijk boek
Aanbieder
www.stormybooks.nl
ISBN
9065330348
   
Soort boek
linnen hardcover met zilveropdruk op voorzijde en rug


Conditieredelijk [3e pag. naam, linnen kaft een paar vlekjes en plekjes; binding + inhoud boek goed]Aantal pagina`s367Uitgavejaar1986Uitgegeven doorStichting Teleac i.s.m. uitgeverij MuussesKaftlinnen hardcover met zilveropdruk op voorzijde en rugStofomslagneeISBN9065330348Code [intern]LIA17 Beschrijving boekDoor Marleen Buddemeijer, Henny van der Eng en Sonja Suk. Dit boek is geen kant en klare cursus tekenen en schilderen die u maar hoeft te volgen om een volleerd tekenaar of schilder te worden. In die zin is tekenen niet iets dat je kunt ‘leren’. Iets in beeld brengen zal iedereen op zijn eigen manier doen en vanuit zijn eigen belangstelling.We kunnen u wèl laten kennismaken met de grondbeginselen van het tekenen en schilderen en met allerlei verschillende materialen en technieken. Tekenen en schilderen hebben hun grondslag in het waarnemen, het zien. De natuur, de mensen, de dingen om ons heen zó leren zien dat we ze in beeld kunnen brengen is iets dat oefening vraagt. Daarom hebben we in deze cursus veel oefeningen opgenomen. Oefeningen om vooral ook anders te leren zien en oefeningen om uw onderwerp op meer dan een manier te benaderen en weer te geven.Inhoud [op hoofdlijnen]beeldelementenkleurcompositieplanten en bloemenstillevenlandschapstadsgezichtenhavens en schependierenportret en zelfportretmodeltekenenoverzicht ‘materialen en technieken’
Prijs
€ 13,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025203160
   
Soort boek
Paperback


Een rijk geïllustreerd, volkomen op de praktijk gericht overzicht van alle heden ten dage gangbare teken- en schildertechnieken. <br /><br />Meer dan 250 kleurenillustraties en ruim 300 foto's en andere zwart-wit- en twee-kleurenafbeeldingen van gebruikte materialen en hulpmiddelen.<br /><br />Veel technieken zijn door middel van fotoseries in een aantal opeenvolgende stadia uitgebeeld. <br /><br />Van meer dan 100 klassieke en moderne meesterwerken op het gebied van teken- en schilderkunst worden de toegepaste materialen en werkwijzen geanalyseerd en sterk vergroot weergegeven. <br /><br />De kern van het handboek wordt gevormd door de grote hoofdstukken over: potloodtekenen, pentekenen, houtskool, pastel , acrylverf, spraytechnieken.<br /><br />Verder zijn er kortere hoofdstukken met fundamentele informatie over:<br />de ontwikkeling van teken- en schildersmateriaal door de eeuwen heen, inlijsten, druktechnieken, technische hulpmiddelen, muurschilderingen, frescotechniek, zelf verf maken, gronden, zelf vernis maken, een doek opspannen, enz.
Prijs
€ 22,22
Bekijk boek