> > > > > tekeningen

Tekeningen

Het boek Tekeningen is 7 maal gevonden, 0 maal nieuw en 7 maal tweedehands. "Tekeningen" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (7) vanaf bij antiqbook.com Toon 7 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Tekeningen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Tekeningen
Tekeningen

Tweedehands
We hebben 7 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Utrecht, Atlas-Reeks, z.j.. gebonden met omslag 18x12. Ongepag. Eenzijdig bedrukt. De vele bewonderaars van Jo Spier's spirituele tekenkunst zullen stellig bijzonder ingenomen zijn met deze uitgave. Immers, in compacte en toch charmante vorm is hier het beste bijeengebracht wat deze even knappe als levenswijze kunstenaar in de loop der jaren in dag- en weekbladen en in thans uitverkochte boekwerkjes gepubliceerd heeft. Dit met zoveel zorg uitgevoerde Atlas-deeltje (no 51) biedt dus een overzicht van een levenswerk, dat zich met de beste getekende humor uit binnen- en buitenland meten kan en zich daarvan veelal door zijn originaliteit onderscheidt. De talrijke oude vrienden van Jo Spier zullen zich dit boek zeker niet laten ontgaan - en vele nieuwe zal hij er, dank zij deze uitgave, bij winnen..
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789073243200
   
Soort boek
Bindwijze overig


Tekeningen is een boek van Reneman
Prijs
€ 9,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789061920052
   
Soort boek
Ringband


Tekeningen is een boek van Trille Bedarrides
Prijs
€ 19,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789061221067
   
Soort boek
Hardcover


Tekeningen is een boek van Teleboek
Prijs
€ 33,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789090212067
   
Soort boek
Bindwijze overig
Prijs
€ 34,10
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789070464738
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 39,60
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789060697894
   
Soort boek
Hardcover


Er is weinig geschreven en weinig informatie beschikbaar over het gebruik van tekeningen in een psychotherapeutische context. Toch zijn tekeningen een zeer effectief hulpmiddel voor een therapeut. Onbewuste gedachten vertalen zich in de symbolische taal van dromen, tekeningen en schilderijen. De systematische analyse van een tekening, die veel weg heeft van een droom-analyse, kan bewustwording en inzicht in deze gedachten bevorderen. Emoties waarvan de patient zich nog niet bewust is of die hij niet kan verwoorden, komen vaak in tekeningen tot uiting.<br />Het analyseren van tekeningen kan snel worden aangeleerd en het maken vn een tekening neemt voor de patient niet veel tijd in beslag.<br /><br />Dit boek is in wezen een methode om de taal van tekeningen te ontcijferen. Gregg Furth beschrijft de achtergronden, de theorie en de mogelijkheden die het analyseren van tekeningen biedt. Aan de hand van de vele afgebeelde tekeningen neemt de auteur de lezer stap voor stap mee in de analyse.<br /><br />Een waardevol en praktisch boek over de analyse van tekeningen.
Prijs
€ 56,45
Bekijk boek