> > > > > tekst-commentaar-algemene-wet-bestuursrecht

Tekst & Commentaar Algemene Wet Bestuursrecht

Het boek Tekst & Commentaar Algemene Wet Bestuursrecht is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Tekst & Commentaar Algemene Wet Bestuursrecht" is tweedehands te koop vanaf € 21,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 21,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Tekst & Commentaar Algemene Wet Bestuursrecht ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Tekst & Commentaar Algemene Wet Bestuursrecht

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013083200
   
Soort boek
Hardcover


Dit boek is nog niet in productie genomen; de verschijningsdatum is derhalve nog niet bekend.<br /><br />
Prijs
€ 21,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013130034
   
Soort boek
Paperback


Heeft u regelmatig te maken met bestuursrechtelijke kwesties? Dan is gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van uw bronnen geen overbodige luxe. Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht is dan voor u de ideale informatiebron. <br />Deze 9e druk van Tekst & Commentaar Algemene wet bestuursrecht bevat naast de AWB commentaar op de relevante onderdelen van het Besluit proceskosten bestuursrecht en het Besluit elektronisch verkeer met de bestuursrechter. Verder is een aantal voor het bestuursprocesrecht relevante regelingen onbecommentarieerd opgenomen. <br />U vindt in deze nieuwe druk wederom veel nieuwe jurisprudentie waaronder diverse belangrijke uitspraken die door de vier hoogste bestuursrechters zijn gedaan met het oog op rechtseenheid. Ook wordt, waar mogelijk, vooruit gekeken naar toekomstig recht, zoals het bij de Eerste Kamer aanhangige wetsvoorstel vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (34059).<br />De kopij is afgesloten op 1 oktober 2015.<br />Tekst & Commentaar<br />Tekst & Commentaar is met zijn slimme formule al 25 jaar de toonaangevende serie op gebied van wetgeving. Topauteurs uit de markt weten ingewikkelde bepalingen via korte, bondige commentaren begrijpelijk te maken. De zorgvuldig geselecteerde rechtspraak geeft u bovendien stevige houvast ten aanzien van de interpretatie van de regelgeving.
Prijs
€ 157,50
Bekijk boek