> > > > > tekst-commentaar-burgerlijk-wetboek-set

Tekst & Commentaar - Burgerlijk Wetboek Set

Het boek Tekst & Commentaar - Burgerlijk Wetboek Set is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Tekst & Commentaar - Burgerlijk Wetboek Set" is nieuw te koop vanaf € 494,00 bij Bol.com. "Tekst & Commentaar - Burgerlijk Wetboek Set" is tweedehands te koop vanaf € 84,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 494,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 84,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek (set)

Type: Hardcover
ISBN: 9789013160840
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 494,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013112924
   
Soort boek
Hardcover


Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek bestaat uit 2 banden en bevat de wettekst met commentaar van de Boeken 1 tot en met 10 Burgerlijk Wetboek, met uitzondering van Boek 7A, dat zonder commentaar als bijlage is opgenomen. Per artikel wordt in een korte toelichting de betekenis/strekking van de bepaling uiteengezet mede aan de hand van verwijzingen naar relevante jurisprudentie In deze geheel herziene tiende druk zijn verspreid nieuwe wetsartiekelen voor het eerst becommentarieerd opgenomen. Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek is een bijzonder gebruiksvriendelijk naslagwerk, dat zowel juristen, niet-juristen als studenten antwoord geeft op alle mogelijke vragen rond het Burgerlijk Wetboek.
Prijs
€ 84,95
Bekijk boek