> > > > > tekst-commentaar-mededingingswet

Tekst & Commentaar Mededingingswet

Het boek Tekst & Commentaar Mededingingswet is 3 maal gevonden, 2 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Tekst & Commentaar Mededingingswet" is nieuw te koop vanaf € 302,00 bij Bol.com. "Tekst & Commentaar Mededingingswet" is tweedehands te koop vanaf € 146,15 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 302,00 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (1) vanaf € 146,15 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Tekst & Commentaar - Mededingingswet

Type: Hardcover
ISBN: 9789013156188
Levertijd: 3

Aanbieder:
€ 302,00
Tekst & Commentaar Mededingingswet

Type: Hardcover
ISBN: 9789013166675

Aanbieder:
€ 319,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013134612
   
Soort boek
Hardcover


Deze vijfde druk mag u als mededingingsrechtjurist niet missen. Het biedt u de essentiële wet- en regelgeving op dit terrein, voorzien van korte en glasheldere commentaren. Alle wetswijzigingen van de afgelopen jaren (waaronder de Wet verhoging boetemaxima) en de belangrijkste jurisprudentie zijn verwerkt naar de stand van 1 september 2016. Wilt u als jurist snel tot de kern van de wet- en regelgeving op het gebied van het mededingingsrecht doordringen? Met de vijfde druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Mededingingswet heeft u snel antwoord op alle vragen. De herziene druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Mededingingswet biedt u niet alleen de belangrijkste wet- en regelgeving op dit terrein, maar ook glasheldere en compacte commentaren. Het commentaar is geschreven naar de stand van 1 september 2016. De auteurs, specialisten in dit vakgebied, halen waar nodig recente jurisprudentie aan. U vindt in de uitgave onder meer: #Wijzigingen door de Wet verhoging boetemaxima die op 1 juli 2016 in werking trad en waardoor de Nederlandse boetemaxima veel hoger werd dan de Europese #Recente rechtspraak waarin de #onderzoekslast# voor wat betreft doelbeperkingen verder is uitgekristalliseerd #Recente jurisprudentie over de noodzaak van een #even-efficiënte concurrent-test# bij bepaalde misbruikvormen #Het gedifferentieerde openbaarmakingsregime van de Instellingswet ACM Al met al een uiterst waardevolle nieuwe druk voor elke jurist die op het terrein van het mededingingsrecht actief is.
Prijs
€ 146,15
Bekijk boek