> > > > > tekst-commentaar-openbare-orde-en-veiligheid

Tekst & Commentaar - Openbare Orde En Veiligheid

Het boek Tekst & Commentaar - Openbare Orde En Veiligheid is 4 maal gevonden, 2 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Tekst & Commentaar - Openbare Orde En Veiligheid" is nieuw te koop vanaf € 93,55 bij Bol.com. "Tekst & Commentaar - Openbare Orde En Veiligheid" is tweedehands te koop vanaf € 62,60 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 93,55 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (2) vanaf € 62,60 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Tekst & Commentaar - Openbare Orde En Veiligheid

Type: Hardcover
ISBN: 9789013152135
Levertijd: 5

Aanbieder:
€ 93,55
Tekst & Commentaar - Openbare Orde En Veiligheid

Type: Hardcover
ISBN: 9789013161298
Levertijd: 5

Aanbieder:
€ 314,00
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013131529
   
Soort boek
Hardcover


Handhaving van de openbare orde, rampenbestrijding, crisisbeheersing en terrorismebestrijding zijn in deze tijd van internationale spanningen beladen onderwerpen. U wilt als jurist natuurlijk risico's vermijden en daarom is dit hét moment om Tekst & Commentaar Openbare Orde en Veiligheid aan te schaffen!<br />Sinds de vorige druk uit 2014 is er al weer het nodige veranderd. Openbare orde en veiligheid bestrijkt een terrein waarop zich tal van incidenten voordoen die later aanleiding zijn voor codificatie van de oplossingen in wetgeving. Nieuwe ontwikkelingen in de samenleving vragen om nieuwe wetgeving. In deze druk zijn ten opzichte van de vorige druk weer nieuwe regelingen opgenomen en ook het aantal becommentarieerde artikelen is verder uitgebreid. De regelingen zijn (wederom) per thema gerangschikt, waardoor het boek handzaam en gebruiksvriendelijk is.<br />De kopij is afgesloten op 1 september 2015, de wetgeving is opgenomen naar de stand van 15 oktober 2015.
Prijs
€ 62,60
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013143065
   
Soort boek
Hardcover


Handhaving van de openbare orde, rampenbestrijding en crisisbeheersing en terrorismebestrijding zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Wanneer u met de juridische kant hiervan van doen hebt is Tekst <(>&<)> Commentaar Openbare Orde en Veiligheid onmisbaar. De nieuwe, 5e druk verzekert u van alle relevante wet- en regelgeving en geeft u daarbij heldere uitleg. Tekst <(>&<)> Commentaar Openbare Orde en Veiligheid biedt u een uitgekiende verzameling van wettelijke regelingen die betrekking hebben op handhaving van de openbare orde, rampenbestrijding en crisisbeheersing, terrorismebestrijding en wetgeving over de organisaties in de veiligheidszorg. Deze wetgeving is van belang voor gemeenten, Openbaar Ministerie, politie, brandweer, veiligheidsregio#s, GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio), inlichtingen- en veiligheidsdiensten, departementen en vele andere organisaties. U vindt altijd snel het antwoord op uw vragen doordat onze topauteurs de wet- en regelgeving hebben voorzien van glasheldere en compacte commentaren, waarin zij richtinggevende jurisprudentie hebben verwerkt. De 5e druk van Tekst <(>&<)> Commentaar Openbare Orde en Veiligheid is ingrijpend gewijzigd en meer dan ooit op de praktijk gericht. De uitgave is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2017 en biedt u daarmee de allerlaatste stand van zaken. Nieuw opgenomen zijn onder meer: #Art. 151d Gemeentewet t.a.v. woonoverlast #Circulaire Bewaking en Beveiliging van personen, objecten en diensten 2015 #Tijdelijke wet bestuurlijke maatregelen terrorismebestrijding #Wet op de Inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017
Prijs
€ 179,10
Bekijk boek