> > > > > tekst-commentaar-strafvordering

Tekst & Commentaar Strafvordering

Het boek Tekst & Commentaar Strafvordering is 5 maal gevonden, 2 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Tekst & Commentaar Strafvordering" is nieuw te koop vanaf € 125,00 bij Bol.com. "Tekst & Commentaar Strafvordering" is tweedehands te koop vanaf € 96,25 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 125,00 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (3) vanaf € 96,25 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Tekst & Commentaar Strafvordering

Type: Hardcover
ISBN: 9789013143188
Levertijd: 6

Aanbieder:
€ 125,00
Tekst & Commentaar - Strafvordering

Type: Hardcover
ISBN: 9789013160802
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 324,00
Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013152654
   
Soort boek
Hardcover


Is strafrecht uw terrein en u heeft helder inzicht nodig in de actuele regels van het strafproces en de rechten van verdachten? Dan kunt u niet om deze tekstbundel heen. In de 13e druk vindt u de belangrijkste wet- en regelgeving, voorzien van korte en heldere commentaren. De uitgave is volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2019. De belangrijkste actuele wet- en regelgeving, glasheldere en compacte commentaren en een zorgvuldige selectie van de belangrijkste jurisprudentie en literatuur. Tekst <(>&<)> Commentaar Strafvordering geeft u richting in een doolhof van rechtsbronnen die van belang zijn voor het achterhalen van het geldende strafprocesrecht. Bovendien fungeert de uitgave als een gids voor het niet-gecodificeerde strafprocesrecht (nationale rechtspraak). Deze 13e druk bevat naast de tekst van # en commentaar op # de tekst van het Wetboek zelf, ook een selectie van bepalingen uit andere wetten, verdragen en regelingen die belangrijk zijn voor de praktijk. Zo vindt u niet alleen de meest relevante bepalingen uit het EVRM en het IVBPR voorzien van commentaar, maar ook (onderdelen van) de Wet op de Rechterlijke Organisatie, de Gemeentewet en de Politiewet 2012, alsmede de Algemene wet op het binnentreden en de Wet DNA -onderzoek bij veroordeelden. De auteurs, topjuristen uit de wetenschap en de praktijk, hebben het commentaar volledig bijgewerkt naar de stand van 1 juli 2019. De wetgeving is eveneens gebaseerd op de wetteksten zoals geldend per 1 juli 2019. Waar relevant voor de rechtspraktijk, vindt u verwijzingen naar wetgeving die op korte termijn in werking zal treden opgenomen onder de kop #Komend recht#. Dat geldt ook voor wetgeving die onderdeel uitmaakt van het programma Modernisering Wetboek van Strafvordering en die # anders dan het grootste deel van de daarbinnen tot stand te brengen wetgeving # wél op korte termijn in werking zal treden.
Prijs
€ 96,25
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013128871
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 100,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013113709
   
Soort boek
Hardcover


Tekst & Commentaar Strafvordering biedt allereerst een artikelsgewijze oriëntatie op de betekenis van de wettekst van het Wetboek van Strafvordering; daarnaast fungeert het boek als een gids voor het niet-gecodificeerde strafprocesrecht (nationale rechtspraak). Voorts bevat dit deel uit de zeer succesvolle serie Tekst & Commentaar veelal becommentarieerd een selectie van voor de praktijk belangrijke bepalingen uit andere wetten, verdragen en regelingen. Deze bijlagen zijn ingedeeld in een drietal thema's: Institutioneel kader, Mensenrechten, Dwangmiddelen. Deze 10e druk is bijgewerkt naar de stand van de wetgeving per 1 juli 2013. Onder meer in deze editie de herziening ten nadele en een vooruitblik op de consequenties van de belangrijkste aanhangige wetsvoorstellen. Voor het internationale strafprocesrecht is T&C Internationaal strafrecht verschenen. Online verschijnen periodiek actualiseringen waar nodig.
Prijs
€ 148,15
Bekijk boek