> > > > > tekstuitgave-ruimtelijk-bestuursrecht-20142

Tekstuitgave - Ruimtelijk Bestuursrecht 2014/2

Het boek Tekstuitgave - Ruimtelijk Bestuursrecht 2014/2 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Tekstuitgave - Ruimtelijk Bestuursrecht 2014/2" is tweedehands te koop vanaf € 34,99 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 34,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013123777
   
Soort boek
Paperback


In deze editie van Tekstuitgave Ruimtelijk bestuursrecht is opnieuw een selectie opgenomen van regelingen betreffende het ruimtelijk bestuursrecht en het omgevingsrecht die in de praktijk vaak worden geraadpleegd. Er is gekozen voor de belangrijkste regelingen betreffende de ruimtelijke ordening en het omgevingsprocesrecht, maar ook voor een aantal ruimtelijk relevante milieuwetten. Nieuw in deze editie is het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet, waarin inmiddels zeven tranches van nadere uitvoering en regelgeving zijn verwerkt. Vanwege de betekenis voor het omgevingsprocesrecht zijn tevens de Crisis- en herstelwet en de Algemene wet bestuursrecht opgenomen. Een bijgewerkt alfabetisch trefwoordenregister vergemakkelijkt het zoeken in deze uitgave. De opgenomen regelingen zijn geactualiseerd tot 15 augustus 2014.
Prijs
€ 34,99
Bekijk boek