> > > > > ukkepukken-bij-elkaar

Ukkepukken Bij Elkaar

Het boek Ukkepukken Bij Elkaar is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Ukkepukken Bij Elkaar" is tweedehands te koop vanaf € 8,25 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,25 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789025839789
   
Soort boek
Hardcover


Ukkepukken bij elkaar O, wat leuk, wat doen ze daar? Spelen in de poppenhoek, plaatjes kijken in een boek, verven met een grote kwast, kijken of de puzzel past, water drinken uit de kraan, even bij de juffrouw staan... en al die andere dingen waar peuters dag in, dag uit mee bezig zijn, spelend en leren en onderzoekend. Plaatjes kijken en zelf ontdekken wat er te beleven valt. Alles aanwijzen wat er wordt voortgelezen - nog een keer en nog een keer. Zo zijn de jongste kinderen het liefst met boeken bezig. Nannie Kuiper en The Tjong-Khing zijn erin geslaagd deze ontdekkingsreis te vangen in speelse versjes en tekeningen voor de allerjongsten. Deze Gouden-Griffelwinnares en Gouden-Penseelwinnaar zijn beter dan wie ook thuis in de belevingswereld van ukkepukken.
Prijs
€ 8,25
Bekijk boek