> > > > > using-visnir-spectroscopy-for-predicting-quality-compounds-in-foods

Using Vis-nir Spectroscopy For Predicting Quality Compounds In Foods

Het boek Using Vis-nir Spectroscopy For Predicting Quality Compounds In Foods is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Using Vis-nir Spectroscopy For Predicting Quality Compounds In Foods" is nieuw te koop vanaf € 70,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 70,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Using Vis-nir Spectroscopy For Predicting Quality Compounds In Foods

Type: Hardcover
ISBN: 9783036575018
Levertijd: 16

Aanbieder:
€ 70,99