> > > > > uw-hond-trainen-en-opvoeden

Uw Hond Trainen En Opvoeden

Het boek Uw Hond Trainen En Opvoeden is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Uw Hond Trainen En Opvoeden" is nieuw te koop vanaf € 22,50 bij Bol.com. "Uw Hond Trainen En Opvoeden" is tweedehands te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 22,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Uw Hond Trainen En Opvoeden

Type: Paperback
ISBN: 9789044716535
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 22,50
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789024375516
   
Soort boek
Paperback


Geert de Bolster is de stuwende kracht achter een nieuwe generatie instructeur-gedragsbegeleiders van honden. Als specialist heeft hij een jarenlange ervaring met het opvoeden en trainen van honden, met het oplossen van probleemgedrag en met het begeleiden van honden en hun baasje. Als lid van de Amerikaanse Association of Pet Dog Trainers (APDT-USA) volgt hij nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. In dit boek leert u de unieke opvoedingsmethode van Geert de Bolster zelf met succes toe te passen. De psychologie van de hond, beloning, motivatie en het gebruik van de klikker staan hierbij centraal. De methode staat garant voor het bereiken van uw doel: een gelukkige en gehoorzame hond die zich vrolijk en zonder stress en frustratie thuisvoelt in uw omgeving.
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek