> > > > > uw-hormonen-in-evenwicht

Uw Hormonen In Evenwicht

Het boek Uw Hormonen In Evenwicht is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Uw Hormonen In Evenwicht" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789043814621
   
Soort boek
Paperback


Hormonen roepen bij de meeste mensen veel vragen en onzeker-heden op. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat deze stoffen precies doen, terwijl we weten dat ze een invloed hebben op onze stofwisseling, vruchtbaarheid, seksuele lust en de menstruatiecyclus en menopauze van de vrouw. <br />Dit boek vertelt u meer over de verschillende hormonen en hun functie in ons lichaam. Er wordt u uitgelegd welke rol hormonen spelen bij het ouder worden en hoe u het verouderingsproces kunt afremmen door een goede hormoonhuishouding. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van verschillende hormoonpreparaten en -behandelingen. Ook wordt beschreven hoe uw levensstijl er op een natuurlijke manier voor kan zorgen dat uw hormonen in balans blijven, zodat alles in uw lichaam goed functioneert en u uw vitaliteit en levensvreugde behoudt tot op vergevorderde leeftijd. <br />Dr. Barbara Fervers-Schorre is hormoonspecialist, gynaecologe en psychoanalyticus met een eigen praktijk in Keulen. Ze maakt al jaren deel uit van verscheidene verenigingen op het gebied van endocrinologie, menopauze en antiveroudering. ln vakkringen geniet ze grote erkenning voor de werken die ze over die thema's heeft geschreven.
Prijs
€ 10,95
Bekijk boek