> > > > > uw-lichaam-uw-gezondheid-volledige-serie

Uw Lichaam, Uw Gezondheid Volledige Serie

Het boek Uw Lichaam, Uw Gezondheid Volledige Serie is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Uw Lichaam, Uw Gezondheid Volledige Serie" is tweedehands te koop vanaf € 6,49 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 6,49 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789064072741
   
Soort boek
Bindwijze overig


Voorwoord<br />Er zijn weinig terreinen van wetenschap die zo snel veranderen als de erfelijkheidsleer. We staan aan het begin van de ontwikkeling van nieuwe behandelingsmethoden waarvan we tot voor kort niet durfden te dromen. Tot halverwege deze eeuw was er zelfs nog maar weinig bekend over onze genen en hoe ze werken. Inmiddels heeft men ontdekt dat deze dragers van de genetische informatie de oorzaak zijn van of bijdragen tot de meeste algemeen voorkomende ziekten, zoals kanker en hart- en vaatziekten, evenals veel zeldzame aandoeningen. Men onderzoekt momenteel methoden om de genen die deze veroorzaken te vervangen, zodat in de toekomst wellicht zelfs de ernstigste erfelijke aandoeningen zijn te voorkomen of te genezen.<br /><br />In dit boek wordt de genetische revolutie gedetailleerd en op heldere wijze behandeld. Er wordt beschreven hoe DNA, de stof waaruit genen zijn opgebouwd, werd ontdekt en wat voor belangrijke rol genen spelen bij ziekte en gezondheid. Uw persoonlijke identiteit is het directe resultaat van de wisselwerking tussen uw genen en uw omgeving. Uw genen bepalen voor een groot deel uw eigenschappen, zoals vatbaarheid voor en weerstand tegen ziekten, of u een erfelijke ziekte hebt en of u drager van zo'n aandoening bent.<br /><br />Verder wordt behandeld heo genen zodanig kunnen veranderen dat ze ziekten kunnen veroorzaken en worden de geavanceerde nieuwe onderzoeksmethoden beschreven waarmee veel erfelijke aandoeningen zelfs al voor de geboorte kunnen worden aangetoond. We hopen dat dit boek u inzicht verleent in de manier waarop erfelijke aandoeningen ontstaan, u uw risico's kunt inschatten en, in vele gevallen, u deze kunt verkleinen.
Prijs
€ 6,49
Bekijk boek