|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
|
Prijs
€ 7,99
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
<p> Vlees is een boek voor iedereen die geniet van lekker eten en in het bijzonder voor elke vleesliefhebber. In vier hoofdstukken spelen varkensvlees, kalfs- en rundvlees, lamsvlees en vleeswaren en rookworst de hoofdrol. Maar ook passende bijgerechten en sauzen zijn niet vergeten. </p><p> Met dit inspirerende boek is de bereiding van vlees niet moeilijk meer! Varkenshaasje met mosterdsaus, gevulde kalfsborst, staartstuk in rode wijn, lamskoteletjes met parmezaanse kaaskorst en stamppot andijvie met gevulde rookworst zijn slechts vijf van de 165 heerlijke gerechten.<br />De prachtige foto's en de overzichtelijke, stap voor stap beschrijvingen van de recepten maken dit boek extra aantrekkelijk. Ieder recept heeft de kwaliteit zoals u die van ons mag verwachten. </p>
|
Prijs
€ 8,45
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
<p> Deze bekende reeks 'Kookboeken met de Rode Lepel' biedt een waaier aan recepten uit de hele wereld. Elk boek is opgebouwd volgens het beproefde stap-voor-stap-procédé. Honderden foto's tonen de lezer hoe het recept bereid wordt en wat het heerlijke eindresultaat zal zijn. Naast het basisrecept volgen telkens nog heel wat variaties, met vaak verrassende ingrediënten. Met deze serie gaat een wereld van culinaire mogelijkheden open. </p>
|
Prijs
€ 9,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
|
Prijs
€ 10,99
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
Een nieuwe loot aan de culinaire stam van James Peterson!<br /><br />Hij gaf antwoord op ruim 400 keukenvragen...<br />Hij leerde ons koken...<br />Hij leerde ons bakken...<br /><br />En nu leert James Peterson ons vlees, wild en gevogelte bereiden.<br /><br />In Vlees gaat James Peterson verder met de culinaire educatie van zijn Nederlandse en Vlaamse fanbasis. Wederom laat hij door middel van honderden stap-voor-stap foto's zien hoe de meest ingewikkelde gerechten te maken zijn. Of het nu gaat om grote braadstukken, het zelf maken van worstjes, het portioneren van gevogelte, het bereiden van terrines, patés en pasteien, het knopen van een rollade of het bakken van dé perfecte biefstuk, James Peterson leert het je allemaal. <br /><br />* ruim 200 recepten en technieken<br />* ruim 500 stap-voor-stap foto's<br /><br />[auteursfoto toevoegen (heb je al)]<br />JAMES PETERSON is een bekroond culinair auteur, kookboekenschrijver, fotograaf en kookdocent. Peterson heeft twintig jaar kookervaring en gaf les aan Peter Kump's New York Cooking School en aan het French Culinary Institute. Inmiddels heeft hij dertien boeken geschreven. Zijn recepten en artikelen verschijnen al vijftien jaar in Amerikaanse kranten en tijdschriften. Sinds hij heeft leren fotograferen, maakt hij zelf de foto's voor zijn boeken. James Peterson kookt, schrijft en fotografeert vanuit Brooklyn, New York.<br />
|
Prijs
€ 17,95
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Paperback
Een man, niet door het leven verwend, heeft nog één grote wens: een kroostrijk gezin stichten. Hij gaat op zoek naar en vindt kandidaatmoeders, ruchtbaar vlees, neurotische jonge vrouwen, op zoek naar enige zingeving in hun leven. Meelokken, opsluiten, opvoeden, voederen, bevruchten en klaar. Dat masterplan verloopt naar wens tot er eentje de geest geeft. Een wandelaar vindt het afschuwelijk verminkte lijk en verkoopt zijn lugubere vondst voor grof geld aan de pers. Dat wordt een kluif voor de rechercheurs Nadia Mendonck en Dirk Deleu. Er is geen enkel bruikbaar spoor en dat terwijl de klok ongenadig verder tikt.
|
Prijs
€ 35,50
|
Bekijk boek
|
|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Onbekende bindwijze
|
Prijs
€ 37,21
|
Bekijk boek
|