> > > > > wetteksten-burgerlijk-wetboekwetboek-van-burgerlijke-rechtsvordering-20152016

Wetteksten Burgerlijk Wetboek/wetboek Van Burgerlijke Rechtsvordering 2015-2016

Het boek Wetteksten Burgerlijk Wetboek/wetboek Van Burgerlijke Rechtsvordering 2015-2016 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Wetteksten Burgerlijk Wetboek/wetboek Van Burgerlijke Rechtsvordering 2015-2016" is tweedehands te koop vanaf € 10,15 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,15 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013130232
   
Soort boek
Paperback


In Wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering staan het Burgerlijk Wetboek en het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering inclusief overgangsrecht en transponeringstabellen centraal. Ook is aanverwante wet- en regelgeving en de Wet op de rechterlijke organisatie opgenomen. Nieuw in deze editie zijn de Faillissementswet en de Invorderingswet 1990. Verder bevat deze pocket een aantal wetsvoorstellen. Het betreft de wetsvoorstellen in het kader van het KEI -project: het wetsvoorstel vereenvoudiging en digitalisering van het procesrecht (Kamerstukken 34059), het wetsvoorstel digitalisering procesrecht in hoger beroep en cassatie (Kamerstukken 34138) en het wetsvoorstel Invoeringswet vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (Kamerstukken 34212). Ook de toekomstige wijzigingen van de Faillissementswet (nieuw art. 106a - 106e) (Kamerstukken 34011) in het kader van de Wet civielrechtelijk bestuursverbod zijn opgenomen.<br />Het boek is erg praktisch in gebruik:<br />Als onderscheid met het geldende recht is toekomstige wetgeving cursief weergegeven<br />De wetsartikelen zijn, waar mogelijk, voorzien van instructieve kopjes in de marge<br />Om snel en doeltreffend te kunnen zoeken is een uitgebreide inhoudsopgave en trefwoordenregister opgenomen<br />Er zijn grijze blokjes aangebracht aan de snijkant van de pagina's. Deze blokjes markeren de diverse onderdelen, waarvan u het overzicht vindt in de inhoudsopgave<br />Voor wie<br />Editie 2015-2016 Wetteksten Burgerlijk Wetboek/Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering is bestemd voor iedereen die deze wetteksten voor hun studie, hun werkkring of voor privégebruik bij de hand willen hebben. Deze editie is geheel bijgewerkt naar de stand van zaken per 15 juni 2015.<br />
Prijs
€ 10,15
Bekijk boek