> > > > > wetteksten-hoger-economisch-onderwijs-20092010

Wetteksten Hoger Economisch Onderwijs 2009-2010

Het boek Wetteksten Hoger Economisch Onderwijs 2009-2010 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Wetteksten Hoger Economisch Onderwijs 2009-2010" is tweedehands te koop vanaf € 13,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 13,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789001713317
   
Soort boek
Paperback


De Wetteksten dienen ter ondersteuning van het onderwijs in de juridische vakken binnen het hoger beroepsonderwijs. Om de studenten een volledig beeld te geven van de inhoud van wetten en wetteksten en de systematiek van wetgeving, zijn de geselecteerde wetboeken en wetten integraal opgenomen. Daardoor wordt ingespeeld op de accentverschillen die binnen de diverse opleidingen bestaan. Deze wettekstenverzameling wordt overigens niet alleen door het hoger economisch onderwijs gebruikt, maar ook door veel andere richtingen binnen het hoger beroepsonderwijs.<br /><br />De studiewijzer biedt een beknopte handleiding voor het gebruik van deze verzameling wet- en verdragsteksten.<br /><br />Teksten zijn gemakkelijk terug te vinden dankzij trefwoorden in de marge en tabs die lezers zelf aan kunnen brengen. De uitgave wordt jaarlijks geactualiseerd. De wetteksten zijn bijgewerkt tot 1 mei 2009.
Prijs
€ 13,95
Bekijk boek