> > > > > wie-niet-weg-is

Wie Niet Weg Is

Het boek Wie Niet Weg Is is 5 maal gevonden, 1 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Wie Niet Weg Is" is nieuw te koop vanaf € 12,50 bij Bol.com. "Wie Niet Weg Is" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Nieuw (1) vanaf € 12,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (4) vanaf bij antiqbook.com Toon 4 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Wie Niet Weg Is ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Wie Niet Weg Is
Wie Niet Weg Is

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Wie Niet Weg Is

Type: Paperback
ISBN: 9789401437394
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 12,50
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Utrecht/Antwerpen, Veen, uitgevers, 1982. Paperback 20x13. 1e druk. 287 blz. Vertaald uit het Engels door J. en J.M.Verheydt. Een briljante komedie over een toekomstig Engeland onder Russische heerschappij. Op zoek naar spanning en sensatie in zijn tamme bestaan waagt Alexander Petrovski zich aan een affaire met de onverzadigbare en rondborstige vrouw van de adjunct-directeur van de veiligheidsdienst. Tegelijk begint hij een gevaarlijke flirt met aanhangers van anti-revolutionaire praktijken. In een poging Engeland terug te geven aan de Engelsen, wordt hij tegen zijn zin in betrokken bij een spelletje verstoppertje spelen op z'n Russisch. Het heeft iets weg van Russische roulette, met die uitzondering dat het in het donker wordt gespeeld en dat er wordt geschoten om te doden, en bij voorkeur de tegenstander?.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044980936
   
Soort boek
Paperback


2432<br />Patterson, James<br />Wie niet weg is...Maggie Bradford is een wereldberoemde zangeres.Ze scoort hit na hit en de hele wereld ligt aan haar voeten.Maar nu staat ze terecht voor moord.Het slachtoffer is haar echtgenoor,de eveneens wereldberoemde atleet Will Shepard.<br />En Will is niet de eerste.Tien jaar eerder kwam ook haar eerste man onder verdachte omsatndigheden om het leven.Maggie werd verdacht,<br />maar nooit veroordeeld....<br />Uitgever A.W.Bruna<br />Paperback<br />297pp<br />Enkele pagina's gekreukt,waarschijn vochtig geweest,verder goede staat<br />2008<br />ISBN 9789044980936
Prijs
€ 5,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789020402018
   
Soort boek
Softcover
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058385963
   
Soort boek
Hardcover


Vanaf 3 jaar. Een raadselachtig boek met een verrassend einde waarmee kinderen tot tien leren tellen. Een prinses met een hoge punthoed speelt een hinkelspel. Ze gebruikt een kikker als werpsteen. Wie krijgt ze te zien als ze bij tien is? Bij elke tel krijgt ze een tip. Hij heeft n hart, dat klopt voor een grote liefde. Hij heeft twee vuurrode ogen en vier poten. Op zijn rug staan zeven kammen en hij kan acht rookwolkjes door zijn neusgaten blazen. Is het wel verstandig van de prinses om door te gaan tot tien...
Prijs
€ 10,50
Bekijk boek