> > > > > wielrennen

Wielrennen

Het boek Wielrennen is 3 maal gevonden, 0 maal nieuw en 3 maal tweedehands. "Wielrennen" is tweedehands te koop vanaf € 10,95 bij Bol.com.

Tweedehands (3) vanaf € 10,95 bij Bol.com Toon 3 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Wielrennen ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Wielrennen
Wielrennen
Wielrennen

Tweedehands
We hebben 3 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789029460095
   
Soort boek
Bindwijze overig


Wielrennen
Prijs
€ 10,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062489527
   
Soort boek
Paperback


Dit rijk geïllustreerde boek over een van de opwindendste en populairste sporten van deze tijd combineert feitelijke informatie over de belangrijkste wedstrijden en persoonlijkheden met praktisch advies voor wielrenners van elk niveau. Dankzij bijdragen van topwielrenners straalt Wietrennen de energie en passie uit van de moderne wielerwereld. Of u nu voor het eerst op een racefiets zit, weer op de weg gaat rijden, sneller wilt rijden of een trainingsprogramma op wilt stellen - dit boek laat u zien hoe het moet.<br />&8226; Hoe u sneller en doelmatiger rijdt<br />&8226; De belangrijkste wedstrijden, hun geschiedenis en hun helden<br />&8226; De juiste rijhouding, techniek en vaardigheden<br />&8226; De aankoop van de juiste fiets en uitrusting<br />&8226; De werkplaats: hoe onderhoudt u een racefiets<br />&8226; Foto's van vooraanstaande wielerfotografen, onder wie Graham Watson en John Pierce met speciaal gemaakte foto's van Steve Behr en Nick Pope<br />Sean Kelly geldt als een van de groten in de wielerwereld.<br />Steve Thomas, auteur van de hoofdstukken 1, 2, 3 en 8, heeft overal ter wereld deelgenomen aan wedstrijden in vrijwel alle wielerdisciplines en schrijft voor een aantal vooraanstaande wielertijdschriften.<br />Dave Smith, auteur van de hoofdstukken 4 en 5, is de coach van wereld kampioenen, winnaars van de Tour de France, Olympische-medaille- en wereldbekerwinnaars en nationale kampioenen.<br />Ben Searie, auteur van de hoofdstukken 6, 7 en 9, schrijft voor fietstijd schriften, geeft les in fietstechniek en -onderhoud en heeft op de fiets drie continenten verkend.
Prijs
€ 12,09
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789039622070
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 18,00
Bekijk boek