|
Aanbieder
Bol.com
|
Soort boek
Hardcover
<p>62 hapjes, gerechten en desserts bij champagne en mousserende wijnen</p> <p> </p> <p>Er zijn maar weinig wijnen die zo tot de verbeelding spreken als champagne en andere mousserende wijnen.</p> <p>Gelukkig zijn de vrolijk bruisende belletjes allang niet meer voorbehouden aan feestelijke gelegenheden. Want inmiddels volgen we ook in Nederland steeds meer de trend die bijvoorbeeld in België al veel langer heerst: mousserende wijn als een fantastisch aperitief. In de gebieden waar bruisende wijnen worden gemaakt, zoals in de Franse Champagnestreek of in Barcelona, worden ze vaak als ‘gewone’ wijn gedronken.</p> <p>Dus als glas tussendoor, als aperitief en bij het eten, tot en met het dessert. Niet alleen omdat deze wijnen daar veel gangbaarder zijn, maar ook omdat bubbels hele goede maaltijdbegeleiders zijn. Vooral de droge versies zijn heerlijk bij hartige hapjes vooraf en bij voorgerechten.</p> <p>De wat stevigere rosé gaat vaak goed samen met uitgesproken gerechten of gerechten waar fruit in zit. Zoetere belletjeswijnen combineren prachtig met desserts en andere zoetigheden.</p> <p>In dit wijn- en spijsboek vindt u een uitgebreide selectie hapjes, lunchgerechten, voorgerechten en desserts. Om het u gemakkelijk te maken, staat bij elk recept een advies voor de mousserende wijn die er perfect bij smaakt. </p> <p>Eet & drink smakelijk! </p> <p> </p>
|
Prijs
€ 16,85
|
Bekijk boek
|