> > > > > wrr-rapporten-90-naar-een-lerende-economie

Wrr Rapporten 90 - Naar Een Lerende Economie

Het boek Wrr Rapporten 90 - Naar Een Lerende Economie is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Wrr Rapporten 90 - Naar Een Lerende Economie" is tweedehands te koop vanaf € 9,74 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 9,74 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789089646316
   
Soort boek
Paperback


Het WRR Rapport dat op 4 november 2013 aangeboden is aan Minister-President Mark Rutte.<br /><br />In de afgelopen halve eeuw is de Nederlandse economie gestaag gegroeid. Het spreekt echter allerminst vanzelf dat de situatie voortduurt. De mondiale verhoudingen veranderen immers snel en dat biedt weliswaar nieuwe kansen, maar leidt er ook toe dat de gevestigde posities permanent onder druk staan.<br /><br />De Nederlandse economie zal zich moeten voorbereiden op een wereld waarin landen nauwer met elkaar verweven raken en grondstoffen en geschikte arbeidskrachten schaarser worden. Ze zal ook moeten leren om in te spelen op het snelle en veelvormige karakter van hedendaagse innovatieprocessen.<br /><br />Op basis van meer dan tweehonderd gesprekken met deskundigen in Nederland, casestudies in een aantal landen waarbij met nog eens zeshonderd mensen van gedachten werd gewisseld, en een uitgebreide bestudering van de literatuur, formuleert de WRR een aantal aanbevelingen. De raad besteedt in het bijzonder aandacht aan de noodzaak van kenniscirculatie en het ontwikkelen van responsieve instituties.
Prijs
€ 9,74
Bekijk boek