> > > > > wwz-in-modellen

Wwz In Modellen

Het boek Wwz In Modellen is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Wwz In Modellen" is nieuw te koop vanaf € 135,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 135,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Met de gefaseerde invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015, zijn de spelregels van het arbeidsrecht ingrijpend gewijzigd. Nagenoeg alle standaarden, routines, gebruiken en strategieën die in de loop van vele jaren zijn opgebouwd, komen te vervallen of zijn niet meer bruikbaar. Op vele onderdelen is een nieuwe denkwijze vereist en zullen de diep ingesleten paden moeten worden verlaten .De wetgever heeft, onder meer met een veel uitgebreidere wettelijke beschrijving, getracht het stelsel te vereenvoudigen. Of dat lukt zal de toekomst moeten uitwijzen. Feit is in ieder geval dat, met deze grondige verandering van de gehele systematiek, alle HR-processen en bijbehorende arbeidsrechtelijke context moeten worden aangepast. In dit boek worden alle wijzigingen naar aanleiding van de WWZ en veel voorkomende HR-vraagstukken naar de praktijk vertaald in niet minder dan 97 handzame modellen! Daartoe is dit boek opgedeeld in vier thema's, zijnde: - het aangaan van de arbeidsovereenkomst; - bijzondere bedingen; - zieke werknemer; - het einde van de arbeidsovereenkomst. Voor nagenoeg elke praktijksituatie treft u in dit boek standaardbrieven, contracten en processtukken aan. Deze zijn voorzien van praktische uitleg, tips en dwarsverbanden. Hiermee hopen de auteurs het doel van de WWZ, namelijk het vereenvoudigen van het ontslagrecht en daaraan gelieerde gebieden, voor u allen te verwezenlijken. Het omvangrijke team van negen auteurs wenst u dan ook veel Dit boek is bestemd voor advocaten, bedrijfsjuristen, HR-professionals en juridisch medewerkers.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Wwz In Modellen

Type: Hardcover
ISBN: 9789462901230
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 135,00