> > > > > ziforeeks-11-de-veranderende-rol-van-toezichthouders-in-de-financiele-sector

Zifo-reeks 11 - De Veranderende Rol Van Toezichthouders In De Financiele Sector

Het boek Zifo-reeks 11 - De Veranderende Rol Van Toezichthouders In De Financiele Sector is 3 maal gevonden, 2 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Zifo-reeks 11 - De Veranderende Rol Van Toezichthouders In De Financiele Sector" is nieuw te koop vanaf € 38,00 bij Bol.com. "Zifo-reeks 11 - De Veranderende Rol Van Toezichthouders In De Financiele Sector" is tweedehands te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 38,00 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (1) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
De in deze uitgave opgenomen beschouwingen vormen de neerslag van het congres 'De veranderende rol van toezichthouders in de financiële sector' dat op 23 mei 2013 op de VU heeft plaatsgevonden. In deze bundel wordt ingegaan op verschillende aspecten van het veranderingsproces van de rol van toezichthouders in de financiële sector. Zo wordt nadrukkelijk ingegaan op de focus op gedrag en cultuur in de financiële sector, de veranderende rol van de commissaris, de functie en de positie van de accountant, de toezichthouders in de bankenunie, veranderingen in aard van het toezicht (principle based, rule based en risk based toezicht), de cultuurverandering binnen DNB, het nieuwe verbod op benchmarkmanipulatie en de aanscherping van governance regels met betrekking tot beleggingsondernemingen. De in deze bundel opgenomen beschouwingen zijn waardevolle bijdragen aan het belangwekkende debat dat moet leiden tot een sterke financiële sector met adequaat intern en extern toezicht.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Zifo-reeks 11 - De Veranderende Rol Van Toezichthouders In De Financiele Sector

Type: Paperback
ISBN: 9789013119534
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 38,00
Zifo-reeks 11 - De Veranderende Rol Van Toezichthouders In De Financiele Sector

Type: Paperback
ISBN: 9789013119534
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 38,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013119534
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek